Филтриране по

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

46 лв. 240 лв.

Колела и тротинетки

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Тротинетката е първото превозно средство за подрастващите деца . Те ги използват в период, в който двигателните им умения не са усъвършенствани, а чувството за координация и баланс все още се развива. По тази причина е нужно тротинетката да е надеждна и безопасна. ЗИЗИТО гарантират за качеството на своите продукти със сертификат, който е издаден от най – реномираните световни институции за изпитване на продукти – SGS . Разбира се тротинетките на ЗИЗИТО имат прекрасни декорации, музика и светлини и това ги прави изключително забавни за децата.

Велосипедите ZIZITO са предвидени за деца от всички възрасти. Техните размери и възрастов диапазон са съобразени със световните стандарти за ергономичност и удобство. Велосипедите са разпределени в следните размери: Размер на гумата 12‘‘ – дете на ръст 80-100 cm Размер на гумата 14‘‘ - дете на ръст 90-115 cm Размер на гумата 16‘‘ - дете на ръст 105-120 cm Размер на гумата 18‘‘ - дете на ръст 115-130 cm Размер на гумата 20‘‘ - дете на ръст 120-135 cm Размер на гумата 24’’ - дете на ръст 120-140 cm Размерът на детските велосипеди се определя от диаметъра на колелата, а не от височината на седалката и размера на рамката. Всички велосипеди са сертифицирани от SGS , предвидени са да възможно най – лесни за използване, да са леки, маневрени и не на последно място красиви.

ZIZITO е швейцарски бранд . Всички продукти са проектирани в Швейцария. Велосипедите и тротинетките се отличават с изключителна швейцарска сигурност и надеждност. За да се осигури сигурността на Вашето дете, ZIZITO са покрили всички стандарти за безопасност и в допълнение са тествали и сертифицирали продуктите си във водещи агенции за сертифициране – TUV и SGS.

ZIZITO е бранд, който произхожда от Швейцария . Велосипедите и тротинетките все още се проектират в Швейцария, произвеждат се в най-добрите заводи в цял свят и качеството им се контролира през целия процес на производство – от подбора на материалите, през производството до опаковката.

Продуктите на ZIZITO се отличават с качество, надеждност и безопасност . Те са на достъпна цена и се отличават като по-конкурентни спрямо подобни продукти от други марки. ZIZITO осигуряват швейцарска безопасност за Вашето дете на много добри цени!

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими