Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

50 лв. 400 лв.

Колела и тротинетки

Показани са 1-20 от общо 22 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Тротинетката е първото превозно средство за подрастващите деца . Те ги използват в период, в който двигателните им умения не са усъвършенствани, а чувството за координация и баланс все още се развива. По тази причина е нужно тротинетката да е надеждна и безопасна. ЗИЗИТО гарантират за качеството на своите продукти със сертификат, който е издаден от най – реномираните световни институции за изпитване на продукти – SGS . Разбира се тротинетките на ЗИЗИТО имат прекрасни декорации, музика и светлини и това ги прави изключително забавни за децата.

Велосипедите ZIZITO са предвидени за деца от всички възрасти. Техните размери и възрастов диапазон са съобразени със световните стандарти за ергономичност и удобство. Велосипедите са разпределени в следните размери: Размер на гумата 12‘‘ – дете на ръст 80-100 cm Размер на гумата 14‘‘ - дете на ръст 90-115 cm Размер на гумата 16‘‘ - дете на ръст 105-120 cm Размер на гумата 18‘‘ - дете на ръст 115-130 cm Размер на гумата 20‘‘ - дете на ръст 120-135 cm Размер на гумата 24’’ - дете на ръст 120-140 cm Размерът на детските велосипеди се определя от диаметъра на колелата, а не от височината на седалката и размера на рамката. Всички велосипеди са сертифицирани от SGS , предвидени са да възможно най – лесни за използване, да са леки, маневрени и не на последно място красиви.

ZIZITO е швейцарски бранд . Всички продукти са проектирани в Швейцария. Велосипедите и тротинетките се отличават с изключителна швейцарска сигурност и надеждност. За да се осигури сигурността на Вашето дете, ZIZITO са покрили всички стандарти за безопасност и в допълнение са тествали и сертифицирали продуктите си във водещи агенции за сертифициране – TUV и SGS.

ZIZITO е бранд, който произхожда от Швейцария . Велосипедите и тротинетките все още се проектират в Швейцария, произвеждат се в най-добрите заводи в цял свят и качеството им се контролира през целия процес на производство – от подбора на материалите, през производството до опаковката.

Продуктите на ZIZITO се отличават с качество, надеждност и безопасност . Те са на достъпна цена и се отличават като по-конкурентни спрямо подобни продукти от други марки. ZIZITO осигуряват швейцарска безопасност за Вашето дете на много добри цени!

Свързани блог публикации

ZIZITO е швейцарски бранд за бебешки и детски стоки. Фирмата е създадена в Швейцария и от основаването си до ден днешен се занимава с разработването, производството и дистрибуцията на стоки за бебета и деца.

Сред множеството продукти изключително разпознаваеми са продуктите за деца – велосипеди, тротинетки и други играчки. Продуктите на ZIZITO са разпознаваеми и винаги на тях присъства швейцарският кръст – превърнал се в символ на качество и надеждност на продуктите.

Велосипедите и тротинетките на ZIZITO са широка гама, като са подходящи за деца от всички възрасти.  Предлагат се и комбинирани модели, които имат помощни колела или адаптирани седалки, които след като се махнат, могат да се използват и от по – големите малчугани.

За най – големите деца има и предложение от велосипеди в подходящи размери и за тях.  Цветовата гама и дизайните се простират от класически и утвърдени модели до модерни решения.

Всички продукти с марката ZIZITO са проектирани в Швейцария. Те са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество и надеждност.  За бранда ZIZITO е задължителни всички техни продукти да са сигурни и безопасни за децата.

Като резултат всеки модел се тества и проверява многократно, за да отговаря на стандартите за сигурност. Всеки продукт има сертификат издаден от най-реномираните световни лаборатории – SGS (Швейцария) или TUV (Германия). Този сертификат гарантира, че продуктът който достига до Вас е сигурен и безопасен.

Уникалният номер на SGS сертификата ще намерите на специален етикет или записан в инструкциите за експлоатация. По този уникален номер ще можете да намерите и целия сертификат, публикуван на страницата на производителя и на страниците на партньорите на ZIZITO във всяка държава.

В KIDSO предлагаме най-добрите и популярни модели от ZIZITO. Това са продукти, които се отличават с изключително качество, надеждност и безопасност. Най-хубавото за продуктите ZIZITO е, че те са ценови лидер в групата на качествените и сигурни бебешки и детски продукти, с много добър баланс между безопасност и цена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими