Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 100 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Образователни играчки

Показани са 1-20 от общо 73 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

От най-ранна възраст търсете играчки, които са многофункционални, т.е. могат да бъдат използвани за различни игри и дейности. Такива са кубчетата, които се захващат едно за друго и могат да послужат за построяване на път, сграда, космически кораб и т.н. Играчките, които предполагат различни дейности, обучават детето от най-ранна възраст да разрешава проблеми, да мисли логично и да използва въображението си. Всяка играчка може да послужи за обучение, затова търсете такива, които ще израснат заедно с детето. Най-често това са класическите кукли и плюшените животни (говорещи или не) .

Интерактивните са вид образователни играчки. Кубчетата, мемори картите, пъзелите или комплектите за сглобяване например също са образователни играчки, но не са интерактивни.

Семейните и настолните игри са едни от най-добрите образователни играчки, защото могат за кратко време да научат детето да мисли логично, да разпознава цветовете, да брои, да разрешава проблеми, да работи в екип и да се справя с неуспеха . Много настолни игри също така подпомагат придобиването на елементарни математически или езикови познания .

Образователните комплекти са чудесна възможност за обучение и развитие на фината моторика , която при съвременните деца е недостатъчно развита. Преди да направите своя избор, проверете каква е препоръчителната възраст , посочена от производителя на видно място на опаковката на продукта. При всички случаи наблюдавайте детето, когато използва комплекта (децата често обичат да експериментират и могат да открият неподозирани приложения на различните части, като например да натъпчат глина за моделиране в електрическия контакт).

Да, това е едно от големите им предимства. От една страна, те помагат на децата да придобият различни знания и умения, от друга създават чудесни условия за сплотяване на цялото семейство и общуване с по-големите или по-малките братя и сестри, което е изключително важно за емоционалното им израстване.

Свързани блог публикации

Завидното разнообразие на образователни играчки обхваща всякакви аспекти от детското развитие. Тази наша основна цел за стимулиране на детския прогрес е водещ мотив за магазин Kidso.

Страницата предлага образователни комплекти за различни експерименти и изследвания, с които децата ще се забавляват от сърце, комплекти за запознаване с човешката анатомия, слънчевата система, праисторическите животни и много други интригуващи комплекти. Може да вдъхновите вашето дете да опознава света с невероятните глобуси с цветни карти и цветещи корпуси. Както и на увлекателните телескопи за наблюдение на нощното небе, пълно с изненади.

Когато зарадвате вашия малчуган с нашите образователни пъзели и мозайки, трябва да бъдете сигурни, че по един успешен начин детето ви започва да запомня предмети, тяхната последователност и качества и заедно с това ще усъвършенства важни двигателни умения. За развиване на творческото мислене и въображение магазинът се е подготвил с комплекти за създаване на атрактивни ръкоделия като:

С тяхна помощ децата ще инициират креативност и индивидуален усет за стил и визия. Различните комплекти за смятане и опознаване на цветовете, дъските за писане и рисуване и още много други образователни комплекти ще разширят и надградят цялостните когнитивни познания за децата, което ще им помогне за плавния преход към училищния период.

Изработката на моделите се дължи на висококачествени материали, като всеки съдържа специални указания за ползване, зададени от производителя.

Играчките са предназначени за деца над 12-месечна възраст, като определени комплекти са с  посочена употреба за деца над 3 или 5-годишна възраст, както и за други възрастови категории.

Изработени от напълно безвредни материали, компонентите и оцветителите за играчките са безопасни за деца и бебета. Те са предоставени от международни марки с неповторим подход за приучаване към образователни навици като Clementoni, SES, Disney, Eastcolight, Koopman и много други световноизвестни марки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими