Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 96 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Образователни играчки

Показани са 1-20 от общо 158 артикул(а)

Искате детето ви да подобри своя интелект и да развие логическото си мислене докато се забавлява?

Разгледайте разнообразния асортимент от образователни бебешки и детски книги в онлайн магазин Kidso, които са едновременно забавни и образователни. На страниците му ще откриете различни видове детски образователни книжки и комплекти, с които вашето дете може да развие редица свои когнитивни способности в ранните стадии от развитието си.

Магазинът предлага бебешки книжки за баня, които са водоустойчиви. Предназначени са за бебета над 6 месеца. Образователните комплекти са предназначени са за момичета и момчета над 6 месеца, а също има и такива за деца над 5 години.

Асортиментът на магазина включва занимателни книжки за деца и бебета за оцветяване, за изрязване и други активности. Забавните и цветни илюстрации в книжките очароват всяко дете и му помагат да развие своето въображение и креативност, комплектите за рисуване ще му помогнат да създава само красиви рисунки.

Също така ще се запознае с основните цветове и ще подобри уменията си да държи фулмастер или пастел.Интерактивните книжки за бебета помагат на бебето да опознае различни полезни елементи от заобикалящата го среда, които са изобразени с ярки цветове, привличащи вниманието. Книжките за деца стимулират оцветяването по контур или пунктирана линия, което значително развива уменията за рисуване.

При книжките за по-големи деца, към които има допълнителни принадлежности за рисуване, препоръчва се детето да работи с родител. Комплектите за рисуване освен у дома могат да се ползват и на открито. Някои детски книжки са със илюстрации и чрез тяхна помощ детето може да научи буквите и цифрите.

Изработени са изцяло от безвредни материали, нямат остри ръбове и не съдържат опасни за детското здраве елементи или вещества.

Предлаганите детски книжки са внос от държави като Холандия и чехия. Те идват от популярни марки като Dino,SES Creative и други, които спазват стандартите за безопасност и качество в индустрията, когато създават своите продукти за деца.

Продуктът е добавен към желани продукти