Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 1040 лв.

ZIZITO

Показани са 1-20 от общо 89 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

ZIZITO е бранд, който произхожда от Швейцария. Продуктите все още се проектират в Швейцария, произвеждат се в най-добрите заводи в цял свят и качеството им се контролира през целия процес на производство – от подбора на материалите, през производството до опаковката.

ZIZITO предлагат: бебешки колички столчета за кола бебешки кошари столчета за хранене. Популярна линия от продукти са сериите тротинетки и велосипеди на бранда. Най-новата серия продукти на марката са детски играчки – там се предлагат: плюшени играчки и скуишита гумени надуваеми играчки игрални центрове електронни играчки.

Брандът ZIZITO има типични швейцарски ценности. Най-важното е да се гарантира, че всички продукти са с швейцарско качество, висока надеждност и са напълно безопасни за Вашето дете. Всичко това се гарантира с множество процеси на сертифициране в най-добрите лаборатории за тестване в Европа. Всички продукти на бранда ZIZITO притежават SGS или TUV сертификат.

В опаковката на всеки продукт с марка ZIZITO има специален етикет – на него е снимката на продукта и уникалния номер на сертификата. По този номер можете да получите и самия сертификат – той е публикуван на сайта на бранда, както и на страниците на партньорите на ZIZITO във всяка държава.

Продуктите на ZIZITO се отличават с качество, надеждност и безопасност. Те са на достъпна цена и се отличават като по-конкурентни спрямо подобни продукти от други марки. ZIZITO осигуряват швейцарска безопасност за Вашето дете на много добри цени!

Свързани блог публикации

ZIZITO е швейцарски бранд за бебешки и детски стоки.  Фирмата е създадена в Швейцария и от основаването си до ден днешен се занимава с разработването, производството и дистрибуцията на стоки за бебета и деца.

Сред множеството продукти изключително разпознаваеми са продуктите за отглеждане на бебета:

Продуктите им са разпознаваеми и винаги на тях присъства швейцарският кръст – превърнал се в символ на качество и надеждност на продуктите.

ZIZITO са се погрижили не само за израстването на Вашето дете, но и за неговите забавления в по-зряла възраст.  Играчките с марка ZIZITO винаги са вълнуващи, запомнящи се и желани от децата.  

Те съчетават традиционни детски забавления с новостите от интерактивния свят и електрониката.  Играчките им забавляват, увличат децата в игри и се превръщат в запазена марка на забавлението.  Гамата от играчки обхваща незабравими продукти за момичета и момчета на възраст от една до седем години.

Друга емблематична линия на бранда са велосипедите и тротинетките с марка ZIZITO.  Всички тези продукти съчетават отново най-традиционните модели със забавленията, функциите и постиженията на съвременната електроника.  Моделите са проектирани в съвършени пропорции, за да пасват оптимално на ръста, килограмите и движенията на детето във всяка възраст.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими