Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

15 лв. 56 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Играчки от ТВ реклами

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Рекламите за детски играчки често са критикувани. Причината за това е, че често децата не разграничават рекламите от предаването ( научно е доказано, че децата до 5 годишна възраст не различават предаването от рекламната пауза ), както и това, че не правилно децата да се превръщат преждевременно в клиенти . С оглед справянето с този морален казус съществуват държави, в които детските реклами са изцяло забранени и други държави , които са ограничили рекламите.

Повечето такива играчки са на герои от филми. Те са положителни герои , на които децата се възхищават и подражават. В този смисъл те възпитават определени положителни качества . Често група деца развиват сходни интереси около такива реклами. Така те започват да се приобщават към определена общност и придобиват социални умения .

Колкото и да се регулират рекламите за играчки и те да са „морално“ изчистени, Ви сте последната точка на контрол. Вие решавате с какво да играе детето Ви и как то да бъде възпитавано.

Често пъти такива играчки са посветени на герои от филми. За да може да се произведе такава играчка се налага да бъдат платени авторски права на авторите създали филма или героя . Това е допълнителен разход който се добавя към цената на играчката.

ТВ рекламираните са създадени за продажба глобално . В този смисъл те са създадени и тествани по много и различни стандарти , за да могат да се продават в много държави. Така контролът върху тях е толкова голям, че вероятността да се предлагат опасни играчки на практика е нулева.

Свързани блог публикации

Артикулите, популярни от телевизионните реклами, ще впечатлят всяко дете, заради необятните възможности от забавление, което предлагат. Подходящи за деца над 2-годишна възраст, продуктите ще осигурят качествено усвояване на важни двигателни, вербални и социални умения. Ще стимулират креативното и многопластово мислене на вашето дете, докато протича целия процес на увлекателна игра.

Нашите интерактивни Baby born и Домашни любимци за разходка ще ангажират отговорно отношение от страна на вашето дете. А техните функции характеризират реални действия и случки, свързани с процесите на отглеждане.

Важни за усъвършенстване на фината моторика са атрактивните 3D пъзели и конструктори. Чрез системно нареждане на блокчета и други елементи се обостря усещането за координация, подобряват се двигателните и мисловни функции.

Предложенията ще се превърнат в невероятен подарък и любима играчка за всеки малчуган, а те са:

  • игралните комплекти
  • състезателни коли и писти
  • плеймобили
  • трансформиращи се машини
  • различните Барби комплекти
  • кухненски центрове и други предложения

Чрез техните аксесоари децата ще творят, ще се състезават и ще инициират прекрасни колективни игри.

Тези и много други модели, предлагани на страницата на Kidso, ще развълнуват вашето любопитно дете и ще му предложат разнообразни образователни и игрови занимания. Тяхната изработка е съобразена с детската безопасност чрез заоблени ръбове, висококачествени материали и части без съдържание на вредни елементи.

Играчките са вдъхновени от известни анимационни герои и филмови поредици, познати и много обичани от децата. Също така изразяват дизайн на известни световни сгради и паметници с образователна цел.

Производителите, създали тези изключителни модели от ТВ рекламите, са вдъхновени от правилното детско развитие чрез строго тествани, образователни и развлекателни продукти. Това са световните марки Zizito, Barbie, Hasbro, Playmobil, Lego и много други брандове с дългогодишен опит и непоправим усет.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими