Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 218 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Играчки от ТВ реклами

Показани са 1-20 от общо 52 артикул(а)

Свързани блог публикации

Артикулите, популярни от телевизионните реклами, ще впечатлят всяко дете, заради необятните възможности от забавление, което предлагат. Подходящи за деца над 2-годишна възраст, продуктите ще осигурят качествено усвояване на важни двигателни, вербални и социални умения. Ще стимулират креативното и многопластово мислене на вашето дете, докато протича целия процес на увлекателна игра.

Нашите интерактивни Baby born и Домашни любимци за разходка ще ангажират отговорно отношение от страна на вашето дете. А техните функции характеризират реални действия и случки, свързани с процесите на отглеждане.

Важни за усъвършенстване на фината моторика са атрактивните 3D пъзели и конструктори. Чрез системно нареждане на блокчета и други елементи се обостря усещането за координация, подобряват се двигателните и мисловни функции.

Предложенията ще се превърнат в невероятен подарък и любима играчка за всеки малчуган, а те са:

  • игралните комплекти
  • състезателни коли и писти
  • плеймобили
  • трансформиращи се машини
  • различните Барби комплекти
  • кухненски центрове и други предложения

Чрез техните аксесоари децата ще творят, ще се състезават и ще инициират прекрасни колективни игри.

Тези и много други модели, предлагани на страницата на Kidso, ще развълнуват вашето любопитно дете и ще му предложат разнообразни образователни и игрови занимания. Тяхната изработка е съобразена с детската безопасност чрез заоблени ръбове, висококачествени материали и части без съдържание на вредни елементи.

Играчките са вдъхновени от известни анимационни герои и филмови поредици, познати и много обичани от децата. Също така изразяват дизайн на известни световни сгради и паметници с образователна цел.

Производителите, създали тези изключителни модели от ТВ рекламите, са вдъхновени от правилното детско развитие чрез строго тествани, образователни и развлекателни продукти. Това са световните марки Zizito, Barbie, Hasbro, Playmobil, Lego и много други брандове с дългогодишен опит и непоправим усет.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими