Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 44 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Очила,часовници,колани,парфюми

Показани са 1-20 от общо 119 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Купуването на първия часовник за детето е основна стъпка към неговото израстване като независим човек и важен жест за приемането му в света на възрастните. С появата на смарт телефоните все по-често се смята, че часовникът не е необходим.  Но проучвания на психолози и педагози показват, че първият аналогов, ръчен часовник е основен инструмент в обучението на детето. Той позволява детето да започне да познава времето и учи детето как да разпределя и планира времето си.

Повечето детски часовници вече са цифрови или смарт.  Но тези по-технологични решения са създадени повече за родителя, отколкото за детето. Те му дават информация за активността на детето, за основни показатели на детето (пулс, телесна температура и т.н.) и за това къде се намира детето.  Тези технологични решения са полезни и лесни, но истинската образователна работа се върши и постига резултати с аналоговите часовници.

Да е здрав. Да не се драска лесно. Циферблатът да е с големи и лесни за разчитане цифри. Да е лек и удобен за носене . Каишката да се закопчава и разкопчава лесно. Да е устойчив на вода и да може корпусът и каишката да се мият.

Няма точно определени години, от които децата да носят часовник. Естественото изискване е да познават числата и да започват да имат понятие за време. Най-често това се случва в предучилищна възраст или първи клас.

Свързани блог публикации

Модните аксесоари обикновено са второстепенни продукти, които се добавят към тоалета на потребителят, за да може той/тя да получи завършен вид. Едно от основните неща, които забелязваме при малките деца не са техните дрехи, а именно аксесоарите открояващи ги.

Тези малки детайли често притежават страхотен стил. По принцип не е задължително те да бъдат с огромен размер, тъй като например едни обикновени очила или цветни колани могат да свършат също толкова чудесна работа.

Аксесоарите придават по-голямо значение на личният вкус, стил и предпочитания на малките деца. Те също предоставят неограничени възможности, така че можете да ги комбинирате както желаете.

Разбира се за да бъде всичко идеално е нужно тези приспособления на първо време да бъдат качествени. По този начин ще бъдете сигурни ,че те ще издържат в дългосрочен период и това ще гарантира щастието на вашият малчуган.

Конкретната страница в която се намирате съдържа всичко необходимо :

  • Бижута
  • Часовници
  • Слънчеви очила

Тези продукти биха били идеални за вашето момиче и тя със сигурност ще се радва да ги комбинира към своите дрехи. С тях тя ще се чувства изключително красива и доволна.

Едни от най-популярните артикули в тази категория са детският комплект за гривни на – Sience4you, както и аналоговият часовник на – Angel Bliss. Ако не знаете какво представлява комплекта за гривни ви съветваме да го разгледате.

С този универсален продукт момичето ви ще може да развихри своето въображение и да си създаде собственоръчно изработени гривни. Комплекта притежава 6 на брой гривнички, които са специално изградени да бъдат лесни за изработване. Елементите използвани за създаването им са изключително безопасни, така че няма за какво да се тревожите.

Часовникът от своя страна разполага с наистина впечатляващ външен вид и дизайн. Неговата изтънченост и брокатено сребриста каишка ще се допълва перфектно към всички облекла на вашето момиче. Продукта притежава ежедневен стил, но въпреки това може да го използва и на официални събития.

Надяваме се, че с тези кратки примери сме успели да ви впечатлим и убедим да гласувате доверие на Кидсо. Ако се колебаете още ви препоръчваме да разгледате още веднъж продуктите, които представляват ваш интересен и внимателно да ги обмислите. Все пак се намирате на най-доброто място, така че не изпускайте своите възможности.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими