Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 30 лв.

Любими герои

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Анимационните филми, както и фантастичните герои, участващи в техните поредици са едни от водещите лица, присъстващи в живота на всички малки дечица. Вярваме, че вашето дете обожава онази част от деня в която прекарва с часове пред телевизора, наблюдавайки своите храбри личности.

Ето защо би било изключително ползотворно да им подарите принадлежности върху които са изобразени именно тези персони. По този начин те ще могат да им се наслаждават постоянно и даденият продукт ще се превърне в любимата им одежда, която никога няма да искат да свалят.

Разбира се преди да се оправите към магазините е редно да проверите самите тях, тъй като все пак бихте желали да получите възможно най-качествените и надеждни продукти. Днес в големият и бързоразвиващ се пазар, изпълнен с конкуренция е все по-трудно да попаднете на доверен магазин.

Посещавайки Кидсо от друга страна вие определено ще останете очаровани. Те са един от водещите търговци на детски стоки за всички деца в територията на България. Коректността им и качеството на артикулите е несравнимо. Точно поради тази причина онлайн магазинът печели първо място.

В обширната им селекция от продукти е възможно да попаднете на всичко – от бебешки дрехи до мебели и играчки. Като цяло всички са изградени от първокласни елементи, гарантиращи великолепна същина. По отношение на сигурността всички стоки са изградени според Европейските норми, така че няма за какво да се тревожите.

Ако момичето ви е силен почитател на анимираните герои – Mickey Mouse или Peppa Pig, то се намирате на правилното място. В конкретната страница ще откриете няколко по вид продукта, притежаващи брилянтна външност и задоволителна цена.

Те са следните :

  • Чорапи 
  • Зимни комплекти 
  • Дъждобрани
  • Комплект за баня

С тях вашият малчуган ще може напълно да се потопи в образа на своите любимци. Например със зимният комплект, изобразяващ героинята Mini Mouse, момичето ви ще изглежда прекрасно. Принадлежността се състои от две части – шапка и ръкавички. 

Структурата им е изградена с помощта на мек памук, който предоставя неописуем комфорт и мекота. Така студените зимни месеци вече няма да представляват проблем. Ръцете и главата на вашето дете ще бъдат максимално защитени и в топлина.

При евентуален интерес поръчайте веднага, докато все още има налични бройки. Доставките се извършват в изключително кратък период. В случай че се нуждаете от повече информация независимо за какво, винаги можете да се свържете с професионалният екип на магазин Кидсо.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими