Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

33 лв. 249 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Кенгура и слингове

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Скъпата новородена рожба е привързана много силно към своите родители и изпитва непрестанна нужда от тяхната близост. Ние разбираме необходимостта от нежни ласки и грижа, затова като магазин, подбрал с много внимание и любов артикулите си, ви предлагаме пособие за носене на малкото бебе, което ще му осигури нужния комфорт.

Моделите на кенгура и слингове доставят  правилно носене на детето като изключват употребата на ръцете на родителите. С това намалят умората и същевременно осигуряват максимален допир на бебето с тялото на неговата майка, което е доказано, че успокоява малчугана и му носи усещане за уют и топлина.

Дизайнът на продуктите е проектиран така, че да следва растежа на бебето, благодарение на отворите за глава, ръце и  крачета, които му осигуряват удобна стойка и М-поза на краката. Главата е в стабилна позиция и е подсигурена от подплатена мека подложка.

Артикулите се адаптират лесно към тялото на родителя, чрез регулируеми колани за кръста и раменете, които разпределят равномерно теглото на бебето, като с това не се усеща допълнителна тежест. Сходното поставяне на слинга го различава с това, че няма наличие на колани, а чрез широка мека материя придържа детското тяло. Тези продукти ще ви осигурят разнообразно носене на бебето в различни пози като лице в лице, на гърба, отстрани или гледайки напред.

Продуктите са изработени от висококачествени памучни материи, което ги прави подходящи за употреба от самото раждане. С това удобно средство родителите ще си спестят носенето на количка за разходка и ще осигурят на детето визуален контакт към нови интересни неща. Малкото бебе ще бъде подсигурено и нежно обгърнато, в  близост до майчиното тяло.

Моделите са изработени  с грижа от световни трендове като Tuc tuc, Mycey, Chicco и други марки, като препоръчват подобен тип носене на бебе не по-тежко от 16 кг.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими