Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

20 лв. 96 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Комплекти

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това е цял сет от дрехи, за момче или момиче, които са синхронизирани по цвят и размер. Друго название за комплекти е „костюми“.

Това са комплекти от дрехи и пелени, подходящи за новородени деца и малки бебета. Те осигуряват пълен комплект за Вашето дете, като в същото време са синхронизирани и подбрани в подхождащи си или допълващи се цветове. Съществуват и комплекти за новородени. Те са огромно улеснение за младите родители. В суматохата и еуфорията на появата на нов член на семейството, с тези комплекти си гарантирате, че няма да забравите нищо с основно значение за Вашето бебе. Тези комплекти можете да намерите тук: https://kidso.bg/bebeta/drehi/komplekti-za-izpicvane/

Това са комплект от горна и долна част дрехи за момче или момиче. По този начин си гарантирате, че дрехите са в един стил, цветово са правилно подбрани и са с единна номерация.

Много често комплектът от две части струва по-малко, отколкото ако купите горната и долната част отделно. По-важно е, че много често комбинациите са направени единствено и само да се продават в комплект. Дрехите са съчетани по размер, цвят и материи.  Това улеснява избора Ви и гарантира, че детето ще е облечено в стил.

Това е цял сет от дрехи, за момче или момиче, които са синхронизирани по цвят и размер. Друго название за комплекти е „костюми“.

Това са комплекти от дрехи и пелени , подходящи за новородени деца и малки бебета. Те осигуряват пълен комплект за Вашето дете, като в същото време са синхронизирани и подбрани в подхождащи си или допълващи се цветове. Съществуват и комплекти за новородени . Те са огромно улеснение за младите родители. В суматохата и еуфорията на появата на нов член на семейството, с тези комплекти си гарантирате, че няма да забравите нищо с основно значение за Вашето бебе. Тези комплекти можете да намерите тук: https://kidso.bg/bebeta/drehi/komplekti-za-izpicvane/

Това с а комплект от горна и долна част дрехи за момче или момиче.  По този начин си гарантирате, че дрехите са в един стил, цветово са правилно подбрани и са с единна номерация.

Много често к омплектът от две части струва по-малко, отколкото ако купите горната и долната част отделно. По-важно е, че много често комбинациите са направени единствено и само да се продават в комплект. Дрехите са съчетани по размер, цвят и материи.  Това улеснява избора Ви и гарантира, че детето ще е облечено в стил.

Свързани блог публикации

Комплектите Ви гарантират много по-лесно и безпроблемно да направите избор на дрехи за Вашето дете.  При комплекти за новородени младите родители си помагат при избора на основните елементи в тоалета на бебето.  С такива комплекти няма да забравите нищо с основно значение за Вашето бебе.

Пазаруването на детски комплекти гарантира добро съчетаване на цветовете на дрехите на детето.  По този начин сте и сигурни, че и горната и долната част са от един производител, който е приложил и единна номерация и така всички дрехи са в правилния размер.

Комплектите са по изгодни за пазаруване.  Производителите в повечето случаи предлагат по-изгодна цена за комплект, спрямо цените на отделните части по отделно.

Не на последно място – не забравяйте и прането.  Когато дрехите са комплект няма да се налага да ги разделяте по цветове и да ги делите на различни температури на пране.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими