Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 120 лв.

Номер

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Буйки за бебе

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В ранните етапи на прохождането е най-добре детето да ходи босо възможно повече време. Това му дава усещане за стабилност, тъй като усеща пода под себе си. За целта е важно да се уверите, че подът е чист, без остри предмети, които да причинят нараняване на нежните детски стъпълца. При разходки навън може да ползвате обувки за прохождане . Щом детето се научи да ходи, върху крачетата му се разпределя по-голяма тежест и те започват да играят все по-значима роля. Затова е важно да бъдат защитени.

Свързани блог публикации

По-принцип децата трябва да прохождат боси.  Обувките имат една задача - детското краче да е защитено.  При прохождане с несигурни движения детето по-лесно би могло да се нарани.  Обувките предпазват.  Много често детските буйки за прохождане са с подметка, която е завита така, че да защитава пръстите и петата на детското краче.  Така бебето предвид факта, че не контролира движенията си изцяло може да разхожда без да се притеснявате, че детето би могло да се нарани.  Костите, мускулите и сухожилията на детското краче не са укрепнали.  В ходенето, те тепърва ще се развиват.  По тази причина детските обувки са по-високи.  Така те обхващат глезена, подкрепят го и така детето е по-сигурно в първите си стъпки, за него е по-безопасно и крачето се изморява по-малко.

При по-ниски температури обувките държат детското краче топло.  При твърде топли подове отново обувката защитава.  Така детето не настива от загуба на температура презкраката.

При по-груби или хлъзгави повърхности (най-често на открито) буйките защитават детското ходило и правят първите стъпки по-безопасни.  Детското краче е много по-чувствително и неравните подове могат да се окажат препятствие.  Когато между основата и пода има подметка, неравностите не са толкова голяма трудност.  Подметките са еластични и те помагат на детето да се движи свободно и в същото време да е сигурно.  Основата на буйките е такава, че без да имат традиционните големи грайфери тези обувки не се хлъзгат – още една черта на тези обувки, която се грижи за сигурността на Вашето дете.

Доказано е, че прохождането най-добре се случва с боси крака.  Разбира се има много случаи в които това е невъзможно – заради температурата, при разходки навън и много други подобни случаи.  Тогава трябва да разполагаме с бебешки обувки и те максимално да се доближават до ходенето бос.  Съвременните бебешки обувки са ортопедично тествани и проектирани да следват формата на детското краче.  Техните подметки са еластични, олекотени и с ергономичен дизайн.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими