Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 82 лв.

Номер

Виж още Виж по-малко

Сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Буйки за бебе

Показани са 1-20 от общо 50 артикул(а)

За вашето малко момче и неговите немирни крачета, магазинът е селектирал бебешки буйки за негова първа обувка. За родителите е важно да се снабдят с такъв тип удобни обувки, защото това е необходимо средство за предпазване крайниците на тяхното бебе. Освен че се вписват чудесно в тоалета на детето, те ще играят важна роля за прехода на преминаване към обувки за прохождане.

Функцията им не спира дотук, защото:

  • Те умело предпазват детето от изстудяване, като поддържат благоприятна температура през студените месеци, но и предпазват от претопляне през горещите дни.
  • Също така разполагат с меки участъци в зоната на глезените, които ще предотвратят евентуално протриване на бебешката нежна кожа.
  • Някои модели разполагат с по-твърда подметка от термоустойчива гума, както и с гумирана основа на пръстите, която предпазва от нежелани наранявания.

Изработката им се дължи на висококачествени памучни материи и естествени кожи, както и на изкуствени материи от висок клас с безвредни оцветители. Закопчаването и обуването на буйките става посредством велкро закопчаване, връзки или чрез нахлузване.

Моделите се съчетават прекрасно с артикули от същата серия или по желание с други асортименти на облекло от нашата страница. Подходящи са за всякакви сезони, разходки, занимания на открито или у дома. А дизайнът е дело на полската марка Pinokio, турския производител Tuc tuc, Chicco, Beppi и други брандове, създаващи безопасни продукти с нежна грижа за бебето и неговото правилно развитие.

Придържащи се към стандартите по световните изисквания, марките умело съчетават невероятен дизайн и вид на своите модели. Създадени са с уникални орнаменти, цветове и форми за новородения или тепърва прохождащ малък принц.

Докато е в количката вашето дете със сигурност ще бъде привлечено от уникалните детайли и няма да има търпение да ги изпробва на здрава повърхност. Уверете се, че сте измерили правилно бебешкото стъпало и сте подбрали правилния размер на обувката. 

Продуктът е добавен към желани продукти