Нашата цел

Да осигурим всичко нужно за родителите и децата е най-важната ни мисия.

Нашият бранд Kidso (Всичко за детето 0-14 год.) е създаден с идеята да дадем на родителите място, където могат да намерят всичко, от което се нуждае тяхното дете.

Ние вярваме, че детството е празник, който отбелязваме всеки ден, вдъхновени от щастието, което децата внасят в живота ни. Ето защо подкрепяме родителите във всяка стъпка от това приключение, като се грижим за всеки детайл, за да може те да се съсредоточат върху това, което наистина има значение. 

Какви продукти ще откриете?

Продуктите, които предлагаме в магазина са с доказано качество на световни и български производители. Грижим се за здравето на децата и спокойствието на родителите и затова всеки продукт в магазина има сертификат за безопасност. 

Познаваме асортимента толкова добре, че можем винаги адекватно да ви насочваме при избора на най-подходящия продукт и да даваме отговор на всичките ви въпроси. И тъй като знаем, че детските мечти не търпят отлагане, работим само с налична стока, което ни позволява да имаме доставка до 2 работни дни и бързо и адекватно обслужване на всяка рекламация.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими