Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 71 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Настолни и семейни игри,фокуси

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

На пазара се предлага голямо разнообразие от настолни, семейни и други игри , изискващи няколко участници. Те могат да бъдат с карти, със зарчета, с писане, ролеви или стратегически, тип пъзел и др.

Игрите с карти могат да имат или да нямат хазартен елемент. Като цяло заниманията с тях развиват паметта, логиката, стратегическото мислене и са полезни от психологическа гледна точка, защото ни учат как да се справяме в различни ситуации, които зависят не от нас, а от шанса.

Разбира се, но има едно важно изискване – да бъде съобразена с най-малкия участник, за да е сигурно, че може да се справи с уловията на играта. Проверете каква е минималната възраст (тя е изписана на опаковката/кутията на продукта), за да прецените дали конкретната игра е подходяща за цялото семейство.

Игрите с карти, които тренират паметта , както и тези с елементарно броене (тип Не се сърди, човече ) са много подходящи за деца в предучилищна възраст. Все пак проверете изписаната на опаковката препоръчителна възраст.

Комплектите с фокуси не са опасни за децата, ако са подходящи за възрастта им. Все пак е добре в началото да следите заниманията им, като разучавате заедно фокусите .

Освен че сплотяват семейството и създават чудесни мигове заедно, настолните и семейните игри са изключително важни за правилното детско развитие , тъй като стимулират мозъка, засилват паметта, развиват логическото мислене, възприемането на цветовете и т.н. Този вид занимания могат да бъдат чудесно средство за намаляване на стреса у най-малките ученици (напр. след напрегнат ден в училище), освен това създават добри умения за работа в екип .

Свързани блог публикации

Впечатляващите настолни и семейни игри ви гарантират сигурно забавление, като състезателния ви нюх трябва да ви изведе на финала.

Подходящи още за деца над 2-годишна възраст, те помагат за усвояването на важни знания още в ранна възраст. Като заложите на Детска игра околна среда, Комплект образователни игри, Да броим до 10, Колорама и други предложения, ще стимулирате своето дете да опознава света под формата на весела игра. Те включват различни занимания с карти, жетони, зарове и други елементи с апликации, цифри и цветове за разпознаване. С тяхна помощ детето ще инициира логическо мислене, сръчност и добра визуална памет.

Много подходящи за деца над 4-годишна възраст са игрите Монополи, които ще въведат децата в света на предприемачеството по особено вдъхновяващ начин. Те имат иновативни електронни устройства, с които да осъществяват транзакции и са добър начин за стимулиране на логическото мислене и други похвати. За децата, търсещи приключения и ненаситен смях, заложете на игра Муха в супата, Снеси или счупи яйцата или други игри, с които да опитате своята ловкост и бързи реакции. Състезавайте вашата сръчност с други съотборници като заредите изстрелвачката на банкноти, след което призовете „Време е за кеш” и победете като съберете най-много.Или заложете на атрактивните настолни игри с любими Дисни принцеси, забавния Мики маус и други герои от анимационни филми, които не чакат приключения, а ги намират сами. Вземете своята любима фигурка и победете съотборниците си със своя аналитичен усет и вярно попадение.Разчупете представите за семейни мигове като си изберете или подарите на своя малък авантюрист различните комплекти домино, скрабъл, машина Lucky slot и хиляди други невероятни игри за подобряване на многопластовото мислене.

Комплектите, съдържащи различни елементи от висококачествени материали, които са предоставени от Hasbro, Koopman, Frozen, Disney и други производители, целящи своевременно развитие и несъмнено забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими