Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
0 лв. 94 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Канцеларски пособия за училище

Показани са 1-20 от общо 517 артикул(а)

Когато зазвучи първия звънец, вашето дете трябва да е добре подготвено с нужните аксесоари и пособия за учебния час. Тук ще намерите всичко необходимо, с което учебните начинания да минават безпроблемно и по план.

Когато детето сгреши, то може веднага да поправи написаното като го изтрие с атрактивна гуми, коректор с писец, четка или лента. В часовете по творчески изяви и занимания ще е необходимо да сложите в комплекта на своето дете лепило или лепило с брокат, тиксо или самозалепващи ленти, с които да създава различни фигури и форми. Също така ще са необходими многоцветните флумастери, акварелни и маслени бои, маркери за текстил, пастели, пъстри тебешири и вълнообразни ножици,  с които децата ще създават своите креативни творения. Моделите за оцветяване са нетоксично и се отстранява лесно. Подгответе своето любознателно дете с необходимите линии, транспортири, триъгълници и други чертожни инструменти, с които математиката ще се превърне в достъпно и интересно занимание. Децата ви ще имат възможност да пишат с интересни химикали и писалки с иновативно функции и висококачествено мастило. Най-важния училищен атрибут си остава тетрадката, в която да се съхранява важната информация за уроците. Ние предлагаме модели с висококачествена офсетована хартия със забележителни апликации. Всичко това, разбира се, ние ви предлагаме да поберете в атрактивните ни раници с няколко деления за училищни пособия и вълнуващ дизайн на популярни образи и герои, които са подходящи за училище и за моментите в детската градина. Прекрасните комплекти за рисуване и комплектите за моделиране чрез гипс, глина  и пластелин са още един вълнуващ начин за стимулиране на въображението и фината мотори, като могат да бъдат използване по различни училищни проекти.

Заложете и на много други аксесоари за училище и образователни начинания у дома, създадени от световните брандове Faber Castell, Gipta, Top Oficce, Gabol и много други марки, стимулиращи детското развитие по креативен и ценен начин.

Продуктът е добавен към желани продукти