Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 63 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Канцеларски пособия за училище

Показани са 1-20 от общо 150 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Първият учебен ден – така вълнуващ и незабравим както за детето, така и за родители и роднини. А подготовката започва седмици преди това. Какво е необходимо?

Запознайте се подробно с учебния план и изискванията на съответното учебно заведение, направете списък с нужното, което трябва да набавите: удобна раница, красиви тетрадки, пъстри флумастери и химикалки, рисувателни и чертожни пособия, лепило, гуми и острилки, несесери и класьори.

Хубавото на всички канцеларски пособия е, че развиват последователно способности и умения при децата от различни възрасти.

От момента, в който малчуганът разбере, че може да държи стабилно молив или флумастер, той попада във вълнуващия свят на изображения и фигури, развива двигателните умения и координацията на ръцете. На помощ идват многоцветните акварелни и маслени бои, маркери, тебешири, вълнообразни ножици.

Писането и рисуването са идеален момент за истинско емоционално общуване, комбинативност, креативност, когнитивно израстване – купете интересни химикали и писалки с иновативни функции и висококачествено мастило.

Писането на ръка развива зрително-моторната координация при децата и формира мозъка. Държейки химикала или флумастера, учениците запомнят по-лесно основната мисъл от урока, осмислят чутото, анализират информацията в хода на преподаването.

Покажете на вашия нетърпелив ученик как да  използва правилно своята линия или триъгълник, на по-късен етап внимателно да борави с пергела, острилката или ъгломера. Ще се изненадате приятно колко бързо запомня и възпроизвежда наученото. А и резултатите по алгебра и геометрия ще са по-положителни и обещаващи.

Да не забравим и уроците по изобразително изкуство- ще са нужни пастели, дъска с пластилин, скицник, цветни боички, гланцово блокче. Те развиват концентрацията, зрително-пространственото ориентиране и уменията за наблюдателност.

Към необходимия училищен „арсенал“ се включват и допълнителни принадлежности – гумички, коректор, ножица, лепило.

Превърнете първия учебен ден и целия училищен процес в едно безкрайно любознателно пътешествие в света на образованието.

Осигурете необходимите принадлежности и оставете детето да следва своя естествен темп на развитие. Доверете му се!

За всичко останало ще се погрижим ние от KIDSO – нашият онлайн магазин работи 24/7 за Вас! Очакваме Ви!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими