Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
14 лв. 32 лв.
Номер
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко

Пантофи

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Детските пантофки са задължителен елемент от детския гардероб първо у дома, а по-късно и в яслата, и в детската градина. Когато правите избор, е важно да вземете под внимание: Качеството на материалите , от които са изработени - те трябва да са естествени, защото краката на децата се потят много повече в сравнение с тези на възрастните Подметката също трябва да е от лек материал, който осигурява стабилност на стъпалото, еластичен е и дава възможност за естествено проветрение Моделът на пантофките също е много важен. Те трябва да бъдат лесни за обуване/събуване, особено ако са предназначени за яслата или детската градина.

От изключителна важност е пантофките да бъдат изработени от естествени материали . Препоръчително е това да бъдат висококачествен памук, кадифе или вълна , които ще ви гарантират, че малкото човече се чувства удобно през целия ден. Важно е краченцата му да могат да дишат, за да не се изпотяват и овлажняват.  Специално внимание трябва да обърнете на качеството на подметката . Поливинилхлоридът е устойчив на изтъркване и осигурява стабилност.

Както и при избора на обувки, от съществено значение е определянето на подходящия размер . Децата непрекъснато се движат и ако пантофките са им големи или пък малки, това ще доведе до неправилно развитие на крачетата им в този период. Не купувайте по-голям номер , защото това е предпоставка за неприятен инцидент, при който детето да се нарани.  Правилният размер при избора на пантофи е този, при който остават около 0,5 см резерв спрямо номера , който детето носи в момента (имайте предвид, че в студените месеци в детските градини се поддържа висока температура, така че не е необходимо да оставяте по-голям резерв за дебели чорапи) .

Когато избираме пантофи за детската градина или яслата , от първостепенно значение е начинът им на закопчаване . Имайте предвид, че пантофите ще се окажат едно от първите предизвикателства пред порасналото ви дете – в началото ще го обуват/събуват възпитателите, но много скоро ще трябва да се справя само̀ с тази задача. За да подпомогнете първите прояви на самостоятелност у своето дете, ви съветваме да подберете модел с лесно закопчаване – с велкро лепки, ластик или клип .  

За да сте сигурни, че пантофките са удобни на детето , подметката не трябва да бъде нито много мека, нито прекалено твърда; трябва да осигурява стабилност на крака и същевременно да му позволява да се огъва при ходене. По този начин детското стъпало се развива правилно и се подпомага оформянето на свода.  Подходящите детски пантофи правят детето уверено в походката си и му дават нужната стабилност. Тънките грайфери на подметката ще го предпазят от подхлъзване и падане, а лекото повдигане в задната ѝ част ще осигури допълнителна стабилност на стъпалото.  Така детето може да играе по-динамични игри, без да рискува да падне и да се удари. Ако пантофките са изработени от дишащата материя , а в подметката има малки отвори, те ще бъдат проветриви през лятото, но и ще задържат топлина през зимата, без кракът да се изпотява.

Пантофките задължително трябва да са удобни , което не пречи да имат модерен вид. Тъй като обикновено са изработени от текстилен материал, той дава възможност да се използват разнообразни цветове и десени .  Старайте се да бъдат издържани в ярки цветове, да имат декорации, бродерии или щампи с любими детски герои и животни . Така ще създадете настроение на детето, което лесно ще ги запомни (а това означава, че и лесно ще ги разпознава в детската градина) и ще ги носи с удоволствие.  Така че по показателя „естетика“ можете да споделите избора с детето, като го оставите само̀ да си хареса десена и цвета, докато вие следите за удобството и практичността. 

Тези забавни модели на домашни обувки ще накарат вашето момче да засияе от щастие при вида им. Те със сигурност ще се превърнат в любима домашна вещ и детето няма да иска да се раздели с тях.

Тяхната издържана визия на атрактивни картини и принтове ще впечатли всеки малък малчуган. Изпъстрени с апликации на любими анимационни герои, моделите съчетават искрящи и пъстри цветове в различни нюанси. Любимите Батман, Спайдърмен и други герои ще подканят детето ви в забавни ролеви игри, в които въображението му да се развихри докрай

А различните впечатляващи детайли като зъби, очи и перки на акула са допълнителни орнаменти за радост и щастие на децата. Чехлите и пантофите за момче на страницата на магазина са подсигурени с подметка от термоустойчива гума, която ще изолира детското ходило от студените подови настилки. Също така ще ограничи евентуални контузии или неволно настъпване на твърди предмети.

Подходящи за есенно-зимния и пролетен сезон, домашните обувки са снабдени с мека подплата, която поддържа благоприятната телесна температура като носи усещане за мекота и приятен допир

Произведени от гума, полиестер и други висококачествени материали, функцията на тези обувки е да предпазват детското краче като го защитават от студ или наранявания по време на игра. Меките, ватирани подметки, както и по-твърдите гумирани не оказват хлъзгащо действие върху различните подови настилки.

Подплатената вътрешна част от деликатен пух и други материали задържа телесната топлина и я поддържа за максимална защита. За направата на топлите и уютни модели магазинът е заложил на международни брандове като Cerda, Paw patrol, YO!, Chicco и други марки, които засвидетелстват за своя професионализъм и висок стандарт на изработка със своите продукти, известни на всеки родител и неговото игриво дете.

Продуктът е добавен към желани продукти