Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 121 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Плюшени играчки и скуишита

Показани са 1-20 от общо 81 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Плюшът е копринен, памучен или вълнен плат с меко, понякога лъскаво покритие от лицевата страна. Различен е от изкуствената козина , която също се използва за играчки и е направена от синтетични полимерни фибри като например акрил или полиестер .

Първо е важно да купувате играчките за децата си само от п роверени магазини и фирми . Втората стъпка е да прочетете внимателно етикета , който задължително трябва да бъде приложен към играчката.

Пълнежът може да бъде най-различен, в зависимост от производителя. Исторически, за пълнеж на плюшените играчки се е ползвала слама, бобови зърна, ориз, пясък, памук, пластмасови топчета или синтетични влакна . Пълнежът трябва да бъде описан в етикета.

Меки играчки, плюшени или от друг материал, никога не трябва да бъдат поставяни при бебе, което е по-малко от 7 месеца , тъй като създават риск от задушаване.

Най-добре е дете под 12 месеца да не бъде оставяно да играе или спи с мека играчка, дори и когато в стаята има родител.

Бебетата наистина обичат да докосват и чувстват различни текстури – това е важно за развитието на сензорните им умения. Когато купувате мека играчка за бебе, винаги внимателно проверявайте етикета дали е подходяща за деца под 12 месеца . Ако това не е описано, не я купувайте . Когато давате меката играчка на бебе под 12-месечна възраст, винаги осъществявайте пряк контрол и не се отделяйте от детето.

Всички меки играчки трябва да имат в етикета си описание за правилно почистване . Ако замърсяването е малко, почистете го с влажна кърпа и вода.

Плюшените мечета са една от любимите детски играчки и приемствеността е част от очарованието им. Преди да подарите или ползвате втора ръка или наследствена плюшена играчка , е добре да смените пълнежа й, да я изперете добре и да укрепите внимателно всички прикачени части (уши, опашка, нос и др.) . Често пълнежът на старите плюшени мечета е слама и е възможно в нея да са се развили болестотворни бактерии.   Ако не можете сами да предприемете тези стъпки, занесете я на човек, който изработва детски играчки и е запознат със структурата им и правилата за безопасност .

Скуишитата са направени от материал, наречен п олиуретан и известен също така като фоам или пяна.

Скуишитата не са подходящи за игра на деца под 10 години , защото от тях лесно могат да бъдат откъснати или отхапани части, които да предизвикат задушаване.

Скуишитата се почистват винаги с хладка вода и детски сапун . Не използвайте гореща вода или преваряване, защото полиуретанът може да се разтопи. Не търкайте, не ползвайте абразивни вещества и не усуквайте.

Свързани блог публикации

Тези весели плюшени приятели ще впечатлят всяко дете със своите миловидни физиономии и интересни функции. Нашият магазин е заложил на меки играчки и скуишита, които имат позитивно влияние върху развитието на детските сетива.

Дайте на своето любопитно дете едно от пъстрите скуишита, специално изработено за мачкане. След натиска то бавно нараства, за да заеме първоначалната си форма. Това ще спомогне за развитие на координативните умения на децата и за собственото контролиране на настиска. Изработени от полиестерни фибри и полиуретанова пяна, те ще задоволят детските инстинкти и желания за гушкане, стискане и щастлива игра.

Подходящи за деца над 0+месечна възраст, плюшените играчки ще осигурят много топлина, спокойствие и уют. Подарете на своето нежно създание деликатно мече с бродирани очички и носле за максимална сигурност при допир. Може да заложите и на весели мишлета, колекционерски понита с меки гриви, кърпи и одеяла за гушкане и невероятни интерактивни модели с интересни и закачливи функции. Те могат да ходят, издават звуци и кратки мелодии, които интригуват и усъвършенстват слуховите възприятия на децата. Също така са снабдени с  впечатляващи аксесоари, привличащи детското внимание, като различни текстури и релефи, джобчета, закачалки и други любопитни орнаменти.

В качествената изработка на играчките са заложени висококачествени материали, които са абсолютно безвредни за вашето бебе и дете. Те са осланят на световните норми за качество и  стандарт и осигуряват безвредна употреба на бои и различни багрила за оцветяване.

Забележителните сладки и усмихнати животни, чудовища и други атрактивни създания са произведени от Little tikes, Dino toys, Fisher price, Artesavi  и други международни марки, докосващи всяко бебе със своята грижа и мисъл за спокойно детство. Техните модели ще предоставят часове на спокоен сън, незаменима опознавателна игра и безкрайно детско щастие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими