Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

747 лв. 819 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Акумулаторни колички и мотори

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Родителите могат да избират между класически автомобили, камиони, SUV, ATV, мотори и фермерско оборудване в зависимост от предпочитанията и интересите на детето.

Най-често акумулаторните коли и мотори са създадени за деца между 2 и 8 години. Препоръчителната възраст обикновено е изписана на опаковката на продукта.

За деца под 2-годишна възраст също се произвеждат акумулаторни коли, тъй като на тази възраст те вече са започнали да развиват моторните си умения. Тези модели са съобразени с по-ниския ръст и тегло на малчуганите , затова са по-малки и по-леки от тези за по-големите деца.

Когато отговарят на възрастта на детето и заниманията с тях са под постоянен родителски контрол , акумулаторните коли и мотори са безопасни. Важно е внимателно да обясните какво е разрешено и какво не. Имайте предвид, че колите и моторите с батерии могат да бъдат доста тежки и при падане да наранят или затиснат детето.

В зависимост от възрастовата група, когато управляват колите и моторите, децата развиват различни моторни умения , по-специално чувството за баланс и координацията око – ръка.

Свързани блог публикации

Знаем, че децата просто обожават акумулаторните коли, които са обикновено в размери много по-големи от другите видове играчки. Акумулаторната кола за деца е интерактивна играчка, предлагаща един отличен начин детето да развие своите двигателни умения и рефлекси.

Разгледайте богатия избор от акумулаторни коли, мотори, скутери на страниците на онлайн магазин Kidso. Детските играчки са подходящи за деца на възраст 36+ месеца и разполагат с различни функционалности, които предоставят на децата възможност за незабравими забавления. Предлагат се в различни цветове и модели.

Различните модели акумулаторни коли имат специфични дейности и екстри, които носят супер преживявания за детето. Някои акумулаторни коли вървят в комплект с дистанционно управление, което прави играта с акумулаторната кола още по-безопасна за детето, тъй като родителят може да контролира колата чрез дистанционното докато детето я кара на ръчен режим. Дистанционното позволява лесно управление във всички посоки.С него колата ще потегля и спира на ниска скорост за допълнителна сигурност за детето.То е с приоритет пред ръчното управление - родителят може да контролира колата.

Акумулаторните коли за деца се движат посредством включване на бутон или педал и имат страхотен дизайн взаимстван от популярните марки коли, от който се впечатлява всяко дете. Към комплектите на акумулаторните коли се предлагат консумативи и аксесоари, захранване като например акумулатор, адаптор и други, както и инструкции за ползване. Оборудвани са с удобни кожени седалки, предоставящи необходимото удобство за детето, а също имат отварящи се врати.

Някои модели са снабдени с LED светлини. Гумите им са меки и синтетични тип EVA.Колелата на акумулаторните коли се движат безпроблeмно по различни повърхности.

При някои модели има музикални ефекти, MP3 жак, бутон за регулиране силата на звука, клаксон и индикатор за мощност, което забавно за детето. Имат олекотено тегло, което позволява на колите да се движат без усилие и са удобни за ползване. Аукумалаторните коли и мотори са изработени от висок клас материали, осигуряващи надеждност и здравина.

Тъй като батериите на акумулаторните коли позволяват дълго ползване с едно зареждане и съответно дълги моменти на игра за децата.

Освен това акумулаторните коли са лесни за поддръжка и съхранение, което е важно условие за родителите. Електрическате коли се предлагат разглобени към тях има подробно упътване за сглобяване и ползване.
Поради спецификата и сложността на управление, силно се препоръчва заниманията с акумулаторно превозно средство да се осъществяват в присъствие на възрастен с цел безопасност за детето. По произход акумулаторните коли са българско производство. Всички видове акумулаторни коли, мотори и скутери са произведени от водещи марки като Moni,Chipolino и имат лиценз от AUDI UNION GMBH. (Не открих информация за гаранции)

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими