Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 109 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Ризи

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато купувате детски ризи, винаги търсете дрехи от качествени материали. Детска кожа е нежна и чувствителна и се нуждае от най-добрите материи. Най-подходящият избор е памукът – той е естествен и няма вредни вещества или дразнещи кожата елементи. Други използвани материали за ризи са бамбук и лен и някои изкуствени материали. Децата нямат уменията на възрастните. За това следете и до каква степен копчетата на ризата са създадени така, че детето да може да се справя само с тях.

Всички отговорни производители публикуват сертификати и стандарти, на които отговарят дрехите им. Те са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно. Преди носене, винаги изпирайте ризите . Това гарантира, че ще сте премахнали всякакви остатъчни вещества и замърсявания , останали от производството или транспорта им. При масови производства подобни химични вещества е възможно да са останали в малки количества по дрехите. Изпрани преди носене, ризите няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Изборът се определя от функциите на дрехата. За ежедневни дейности избирате ризи, които са в крак с модата, най-често изработени от памук. При по-активни деца, избирайте ризи с по-свободна кройка , които да позволяват на тялото диша. Яката на ризата трябва да е мека, да не ограничава движенията на детето и да не предизвиква кожни раздразнения.

Дори и да знаете размерите на Вашето дете проверявайте размерите – децата растат бързо. Всички производители имат размерни таблици, които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се върнат или заменят. Ако не сте сигурни за размера, винаги се насочете към по-големия възможен.

Да. Това е възпитателно и изгражда чувството за естетика у детето . Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните дрехи. Те често ще последват модата или свой идол .  Не винаги това ще е най-удобната и подходяща риза. В тези случаи родителите трябва да имат последната дума. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността. С времето родителите са открили и кои цветове подхождат на детето и кои не. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са в тези подхождащи цветове. Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

 

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими