Ние в Kidso.bg знаем, че клиентът винаги е прав.  За това се стремим да намираме решение и компромис за Вашите желания и очаквания.   Ако не сте удовлетворени от предоставените от нас стоки или услуги Ви препоръчваме следните възможности:

  1. Свържете с нас на 0700 1234 2 или на 0999 222 333. Тук колегите ни ще се запознаят с казуса Ви и ще се свържат обратно с Вас, за да Ви предложат решение.

  2. Пишете ни на  [email protected].  Ние ще Ви отговорим в рамките на един ден.

  3. Можете да регистрирате оплакването си на  Европейската платформа за онлайн решаване на спорове (ОРС) администрирана от Европейската комисия.   Там ще комуникираме Вашия проблем, съгласно правилата на работа на платформата.  Вие ще говорите отново директно с нас, но по процедурата, формата, правилата и сроковете на ОРС.

  4. Ако не постигнем разрешаване на Вашия казус, Вие можете да се обърнете към националните потребителски органи.  Най-често това са  Комисия за защита на потребителите, различни комисии към Министерство на икономиката, Българска агенция по безопасност на храните или Изпълнителна агенция по лекарствата.

  5. В случаите когато не сме постигнали споразумение по нито един от начините по-горе, имате право да търсите правата си и по съдебен път.


За нас сигурността и здравето на децата, и удовлетворените родители са основни приоритети.  За това ще положим максимум усилия да отговорим на Вашите искания и очаквания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими