Филтриране по

Футболни обувки

Не са открити продукти

Специално изработените обувки за футбол, известни като бутонки, имат функционално приложение. С тях момчето ви ще тренира любимия си спорт като ходилата му ще бъдат защитени от подсилените участъци в зоната на пръстите.

Цялата проекция на модела стимулира двигателните способности и подобрява усета между топка-крак. Вътрешността на обувките е изработена от висококачествен синтетичен материал с дишаща основа за максимално удобство през цялото време.

Изработката на лицевата част от изкуствен или естествен кожен материал определя употребата им според вида на терена. По-практични за игра на влажни терени в различни метеорологични условия са моделите със синтетично покритие.

Те задържат влагата навън и заедно с това защитават крака от травми и наранявания. В по-благоприятни условия и закрити терени са за предпочитане бутонки с естествен произход на материалите, които позволяват на крака да диша.

Стелките са с мека задна част за по-голям комфорт, а подметките са изработени от висококачествена изкуствена кожа в типичния за спорта релеф. Те ще балансират допира на стъпалото с повърхността на терена под  високата скорост на придвижване и ще осигурят необходимото сцепление.

Предлаганите модели имат атрактивен дизайн с декоративни ластици, а цветовете създават бодър, младежки вид. Фиксират се посредством връзки и велкро лепенки, които стабилно придържат ходилото до плътно прилягане.

Моделите са подходящи за всекидневна употреба за пролетно-летния и есенен сезон. Категоричното им превъзходство като обувка за конкретен спорт, ще създаде у вашето момче усещането за истински футболен играч.

Моделите дължат своята изработка на Puma и Unred Armour, които респектират със своя оригинален и вълнуващ стил. Тяхното преимущество е създаването на висок клас спортни обувки за момчета и момичета и възрастни по цял свят.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими