Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

79 лв. 389 лв.

Овлажнители и пречистватели

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

За да се погрижим за здравословната обстановка в дома или стаята на детето, не винаги е достатъчно да се поддържа само проветрива среда. В повечето случаи ние не можем да усетим малките вредни частици, които се носят във въздуха и които ние вдишваме, следствие на което може да възникнат различни здравословни проблеми и алергии.

Магазин Kidso се е погрижил това да не се превръща в кошмар и със своите налични модели гарантира чистотата на въздуха и благоприятната среда за отглеждане на здрави деца. Може да изберете „2 в 1” продукт, който представлява пречиствател и овлажнител за въздух. Той има усъвършенствана система на филтриране. Има висока степен на абсорбация чрез комбиниране на НЕРА филтър и филтър с активен въглен. Може да улавя ултрафини частици, бактерии и вируси, като се справя на 99% с тях.

Има функция да регулира потока на въздух чрез 3-степенния си вентилатор, както и светлинен индикатор, който показва нивото на качество на въздуха. Може да заложите на модел, който контролира влажността на въздуха и има йонизираща функция. Също така излъчва минимален шум и има 16 л. капацитет на резервоара. Чрез настройка може да се контролира желаната стойност на влажността. Някои модели работят при крайно ниски температурни условия и имат функция на размразяване.

Разграничават се спрямо мощността и размера – някои работят на мощност 210 W, 350 W , те са по-тежки, но лесно преносими с колелца и подходящи за по-големи помещения. Други, като овлажнителите, достигат само няколко килограма тежест и работят на много по-малка мощност – 30, 35 W, а вместимостта на резервоара им достига до 5л. Всеки един от тях е дигитализиран, показващ параметрите в цифров вариант. Всеки може да избира според нуждите на собствения си уют и здраве и може да го постави на удобно за него място, като се има предвид, че близостта до продукта е напълно безвредна.

Дизайнът е усъвършенстван така, че да пести място. Има заоблени, леки линии, които са съобразени с безопасността на детето, ако то изпитва интерес към предмета и иска да се запознае с него. На базата на лабораторни проучвания и прототипни тестове, тези модели са абсолютно изправни спрямо стандартите за сигурност.

За помощни средства по време на работа моделите си служат, както с HERA филтър и филтър с активен въглен, така и с керамичен филтър за омекотяване и пречистване и имат гаранционен период от порядъка на 24 месеца.

Сериозни брандове в технологията на различни машини доставят предлаганите от нас модели. Това са Philips, Gorenje, Singer, Rohnson, Lanaform, които гарантират несъмнени резултати. Имат налична схема за употреба и поддръжка, предоставени от производителя. Държи се далече от огън.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими