Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
1 лв. 60 лв.

Слайм,пластелин,гипс

Показани са 1-20 от общо 78 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Слаймът представлява желеобразна маса, която не изсъхва, когато е изложена на въздух, както става с пластилина и гипса. Заради специфичната си полутечна консистенция с този материал не могат да се създават дълготрайни форми.

Да, изсъхва под въздействието на въздуха, но това е бавен процес, който може да отнеме седмици или месеци.

Децата обичат да усещат с ръцете си различните материали, затова игрите със слайм, пластилин и гипс им доставят удоволствие, като същевременно подпомагат сензорното им развитие. Моделирането с тези продукти е много полезно за усъвършенстване на фината моторика и координацията око – ръка.

Има фирми, чиито продукти съдържат токсични за детския организъм вещества. Винаги купувайте слайм, пластилин и гипс от проверени магазини и се доверявайте само на реномирани марки. Не забравяйте и основното правило: винаги се информирайте дали продуктът е подходящ за деца, както и дали има изрично възрастово ограничение, което обикновено е посочено върху опаковката или етикета.

Не слагайте изцапаната дреха в пералната машина, преди да сте премахнали слайма от нея. Опитайте да почистите, като накиснете в бял оцет и изтъркате с четка. Препаратите за ръчно измиване на съдове също могат да помогнат. Отстранете слайма, доколкото е възможно, излейте върху мястото препарат и изтъркайте с четка или груба кърпа. След това изперете на ръка (имайте предвид, че може да се наложи да повторите тази процедура повече от веднъж).

Играта с моделин, пластилин и гипс развихря детското въображение , развива сръчността и насърчава креативността в ранна детска възраст. Подарете на детето си творчески комплект, с който ще се забавлява с часове докато твори и развива въображението си.

Ще откриете различни видове детски пластилин, моделин и гипс за игра в онлайн магазин Kidso, подходящи за деца на възраст над 2 години, които позволяват моделирането на фигури и развиват творческите умения на детето . Магазинът предлага комплекти за моделиране в различни размери, ярки приятни цветове и свойства, които гарантират безкрайно забавление за децата. С комплектите за моделиране се играе посредством моделиране с ръце или с различни предмети (форми, шаблони и други принадлежности), както и да се играят различни забавни тематични игри като например правене на различни видове “храна“ като например сладолед и нудъли от пластилин.

Видовете комплекти с пластилин се предлагат със специални комплекти, включващи набор от инструменти и аксесоари, която правят моделирането едно супер забавно преживяване. Предлагат се в разнообразие от размери: 7 х 7 х 5.5 см., 25,4 х 7,6 х 6,4 см.,35 х 20 х 5.5 см., 24.9 х 20 х 5.6 см.,15 х 20 х 4 см., 30 х 20 х 6 см.и други. Предлаганите видове пластилин могат да се ползват многократно и едно от главните им предимства е, че не изсъхват и не се втвърдяват по време на игра. Основните продукти вървят с помощни материали като например дъски, ножчета, шаблони, бурканчета за отделните цветове, формички за оформяне, които правят създаването на различни фигури изключително лесно и забавно. Някои от творческите комплекти включват кутии за съхранение на пластилин за многократна употреба, която предлага удобство за пренасяне при пътуване.

Предлаганите видове творчески комплекти съдържат само качествени и безвредни за здравето антибактериални материали и естествени оцветители. Те са тествани за антиалергичност, което гарантира 100% спокойствие за родителите. Някои видове пластилин не носят никаква опасност за детското здраве в случай на поглъщане. Има такива видове пластилин, който са много солени на вкус, което е с цел да предотврати поглъщането от детето и стопира желанието му да консумира продукта.

По произход детските моделин и пластилин и гипс са внос от Америка, Швейцария и Холандия. Идват от водещи производители като Hasbro, SES, Dino Toys, Paw Patrol, Zizito,Play-Doh, които имат дългогодишен опит в производството на качeствени детски играчки и следват всички зададени стандарти за качество и безопасност в производствената индустрия. (Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти