Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 56 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Играчки

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките ЗИЗИТО са широка гама, предназначени за деца от всякакви възрасти . Играчките за най-малките започват от 1+ години . В зависимост от функциите и типа умения, които развива играта, тя е прецизно анализирана и определена за най-подходящата възраст от специалистите на ЗИЗИТО . Годините на детето, за които е подходяща всяка отделна игра е изрично записана на опаковката на играта и в упътването за употреба.

Играчките ЗИЗИТО са на първо място безопасни. Всички елементи от тях, всички вложени материали, оцветители и съединения в тях са подбрани или направени по начин, гарантиращ безопасността на децата.  За да бъдат родителите уверени и спокойни всички играчки ЗИЗИТО са сертифицирани от световно признатите лаборатории на SGS ( Société Générale de Surveillance ). Всяка играчка има индивидуален етикет със снимка на точния модел на играчката и номер на сертификата издаден от SGS .

ЗИЗИТО е международна компания, която е специализирана в производството на стоки за бебета и деца . Централата на дружеството е в Швейцария .

Играчките ЗИЗИТО са произведени е различни краища на света. Разликата спрямо всички останали брандове е, че тези продукти се контролират съгласно швейцарските стандарти за качество и безопасност. Контролира се целия производствен процес – от доставката на материалите, през производството, до опаковката и инструкциите за безопасност . Всички тези елементи трябва да отговарят на стандартите на компанията.

Не - играчките на ЗИЗИТО са на достъпни цени . Сравнени с изграчки с подобно качество на други производители, играчките на ЗИЗИТО са по-достъпни. Реално погледнато ЗИЗИТО контролират глобалната верига на доставките, стремят се към най-доброто на суровините и по този начин достигат до по-атрактивни цени на продуктите си.

Свързани блог публикации

Играчките са традиционно занимание на децата. Те са средство, с което хората от древността са създавали поведенчески модели в най-малките, възпитавали са ги и са ги подготвяли за обществото и неговите норми. Най-старите играчки са кукли на 4000 години, които са открити на италиански остров.

Начинът по който едно дете играе, изборът на играчките, въплъщава ценностите на родителите му и на обществото, в което то живее. Това са първите „инструменти“, с които се формира мирогледа на детето. В някои общества децата са използвали играчки с чисто познавателни и практични умения.

Например в Африка и Северна Америка, децата са играели с примитивни оръжия, за да се подготвят за основната си роля на ловци. В съвременното англо–саксонско общество героите, които се превръщат в играчки са супергерои (Барби, Супермен и др.), които са подобни на хората, но съществуват в един нереален, по–хубав свят. 

Така децата мечтаят за по–добър живот, поставят си по–високи цели и формират по–високи очаквания към живота си. Вън от културния аспект на играчките в ранна детска възраст те имат чисто когнитивни функции – детето опознава различни материали и цветове, научава се да хваща, да разпознава цветове и звуци.

На по–късен етап то започва да учи, да придобива по–добра координация и посредством играчките да се учи да общува по–адекватно и пълноценно с връстниците си.

Играчките на ЗИЗИТО са добре осмислени и създадени за съвременните деца. Те въплъщават знанието и традициите на традиционните играчки от епохата на масовото производство на играчки(началото на 20 – ти век) със съвременните технологии и дигитални забавления характерни за наши дни.

Всички продукти са създадени в Швейцария, като са изследвани сред детски психолози и родители и едва след това са се превърнали в забавление за деца. Наред с това продуктите на ЗИЗИТО се отличават с швейцарско качество и дизайн.

Произведени са под строг контрол на производствения процес, внимателен избор на материали и подробно описани и подготвени упътвания на много езици. Целта е да се създават надеждни и безопасни продукти.

И за да е гарантирана сигурността, всички модели са сертифицирани от SGS Швейцария. Това е гаранцията на ЗИЗИТО, че ще доставят най–доброто за Вашето дете. 

Играчките на ЗИЗИТО се отличават с разнообразие, предназначени са за различни възрасти и покриват множество функции – от образование на по–големите деца до развитие на двигателни умения и координация при по–малките. Дизайнът на играчките се отличава с висока естетика, правилно подбрани цветове, ергономични форми, сигурни елементи и безопасни материали.

Всичко това е постигнато на приемлива цена и е достъпно в цяла Европа. В KIDSO ще Ви предложим пълна гама от продуктите на ЗИЗИТО, представени с подробни описания на функциите им и подробни снимки и видео, за да можете възможно най–реалистично да видите и изберете играчката на Вашето дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими