Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

139 лв. 139 лв.

Музикални въртележки

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са играчки , които се поставят над бебешката кошара или легло, издават приятни, нежни звуци, въртят се и успокояват детето . Има различни видове въртележки за легло, с всякакви форми, цветни фигури и светлини.

Музикалната въртележка е подходяща за новородени . Препоръчваме да я поставите, след като бебето навърши един месец. През първите седмици зрението му не е добро и то не проявява особен интерес към заобикалящите го предмети. Вие, разбира се, може да поставите играчката и преди навършване на 1 месец , но ефектът от нея няма да е голям.

Има музикални въртележки с малки плюшени играчки или светещи такива , които забавляват и радват детето. Предлагат се модели с дистанционно управление , както и със сензор, който се задейства, когато детето заплаче. По-обикновените модели са неподвижни (просто висят над детското легълце и то се радва на бебешките играчки и цветовете) , за разлика от тези на батерии, които се движат (въртят се, светят, издават различни звуци) .

Наред с всички грижи за детето трябва да отделите внимание и на неговото забавление. Централно място в този процес заемат играчките. Докато бебето е малко, подходящи за него са цветните играчки (развиват зрението) , музикалните (развиват слуха) , играчките с различна форма и материал (разнообразието стимулира възприятията) . Умелият подбор на цветове и мелодии предоставя необходимия стимул за развитие на вашето бебе. Музикалните въртележки успокояват и занимават детето , докато е в леглото или кошарата си, и го стимулират да се движи постоянно, стремейки се да ги достигне. Накратко: стимулират сетивата развиват мисловната дейност обогатяват уменията развиват фината моторика развиват интерес към външния свят Недостатъкът на музикалните въртележки може да се изразява в това, че някои деца се заглеждат прекалено дълго в тях, което пречи на заспиването (повечето не реагират по този начин, но има и такива)

Музикалната въртележка се поставя на позиция над коремчето на детето или странично на него , а не над главата. Така ще я вижда по-добре и няма да изкриви очите си, събирайки погледа в един център.

Музикалната въртележка става излишна тогава, когато детето започне да се изправя , придържайки се за страничните прегради на леглото. Това крие риск, защото може да събори играчката и тя да го нарани.

Свързани блог публикации

Музикалните въртележки може да изглеждат на пръв поглед като най-обикновен аксесоар, но ние ще ви уверим, че това не е така.

В тях са вложени много мисъл и любов, затова те ще изпълняват много функции и мисловно развитие у вашето любопитно бебенце.

Те притежават стабилен механизъм,  който удобно се прикрепят върху всякакви повърхности легло, независимо от типа, като са също толкова удобни и за туристически модели. Имат възможност от регулиране и невероятни весели играчки, които имат опцията да се свалят за поддръжка или когато детето пожелае да играе самостоятелно с тях.

От музикалните въртележки звучат нежни мелодии и звуци, които ще успокояват вашето дете и ще тренират неговите слухови възприятия и сетива. А играчките имат за цел да изградят аналитични познания у децата за конкретни предмети, животни и цветове още в ранна детска възраст..

Изработени от безвредни и меки пластмаси и плюшен материи, въртележките са съобразени за употреба от деца, затова са с безопасно съдържание и базирани по правилата за стандарт.

Те са обучителни и изключително практични, защото многат да се сгъват, заемат малко място и могат да се транспортират, съхраняват и пренасят навсякъде. А когато излезете на разходка, въртележката безпроблемно ще се прикрепи към всеки модел количка и ще радва вашето дете пред целия път.

Пригодени за деца над 0+месечна възраст, тези музикални играчки отлично ще ангажират вниманието на вашето бебе, като тренират освен слуховите, но и зрителните и двигателни умения. Когато детето посяга с ръчички и мачка играчките, то ще съумява да координира своите движения.

Също така, някои модели разполагат с дистанционно за контрол от родителя, като може да задействате мелодиите отново за цели 30 минути.

Играчките са създадени от Chipolino и полския производител Canpul, марки, които са усъвършенствали своите продукти за максимален извлек на образователни и физически детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими