Филтриране по

Музикални въртележки

Не са открити продукти

Музикалните въртележки може да изглеждат на пръв поглед като най-обикновен аксесоар, но ние ще ви уверим, че това не е така.

В тях са вложени много мисъл и любов, затова те ще изпълняват много функции и мисловно развитие у вашето любопитно бебенце.

Те притежават стабилен механизъм,  който удобно се прикрепят върху всякакви повърхности легло, независимо от типа, като са също толкова удобни и за туристически модели. Имат възможност от регулиране и невероятни весели играчки, които имат опцията да се свалят за поддръжка или когато детето пожелае да играе самостоятелно с тях.

От музикалните въртележки звучат нежни мелодии и звуци, които ще успокояват вашето дете и ще тренират неговите слухови възприятия и сетива. А играчките имат за цел да изградят аналитични познания у децата за конкретни предмети, животни и цветове още в ранна детска възраст..

Изработени от безвредни и меки пластмаси и плюшен материи, въртележките са съобразени за употреба от деца, затова са с безопасно съдържание и базирани по правилата за стандарт.

Те са обучителни и изключително практични, защото многат да се сгъват, заемат малко място и могат да се транспортират, съхраняват и пренасят навсякъде. А когато излезете на разходка, въртележката безпроблемно ще се прикрепи към всеки модел количка и ще радва вашето дете пред целия път.

Пригодени за деца над 0+месечна възраст, тези музикални играчки отлично ще ангажират вниманието на вашето бебе, като тренират освен слуховите, но и зрителните и двигателни умения. Когато детето посяга с ръчички и мачка играчките, то ще съумява да координира своите движения.

Също така, някои модели разполагат с дистанционно за контрол от родителя, като може да задействате мелодиите отново за цели 30 минути.

Играчките са създадени от Chipolino и полския производител Canpul, марки, които са усъвършенствали своите продукти за максимален извлек на образователни и физически детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими