Филтриране по

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 42 лв.

Мокри кърпички

Показани са 1-20 от общо 61 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Мокрите кърпички се използват за поддържане на интимна хигиена на децата .  Най-често при смяната на пелената се използват за почистване на тези части на тялото. Те са голямо улеснение при поддръжката нa бебешката хигиена и тоалет , когато детето е навън.

Не.  Мокрите кърпички са решение за поддръжка на бебешкия тоалет при условия различни от домашните.  Когато детето е в нормалната си среда на отглеждане се препоръчва при смяна на пелената то да бъде измивано.  Поддържането на бебешка интимна хигиена с вода и бебешки миещ сапун е правилния и препоръчителен начин за здрава кожа.

Повечето бебешки кърпички не съдържат алкохол , все по-често са произведени и без консерванти или се използват по-съвременни и щадящи консерванти.  Като резултат мокрите кърпички могат да се използват и за ръце или лице без да причинят кожни раздразнения или обриви .

Някои производители упоменават срок на годност на пакетите, други не.  Това е решение на всеки доставчик и маркирането на дата на изтичане на годност не е задължително. Общото правило е, че до 30 месеца от датата на производство мокрите кърпички са годни за употреба.

Мокрите кърпички са клинично тествани. Те е малко вероятно да предизвикат алергични раздразнения на кожата .  Въпреки това са възможни изключения от това правило. Причината е, че мокрите кърпички съдържат консервант и, които са необходими, за да се запази продукта и да не се получават плесени по него в дълъг период от време. Основният алерген в мокрите кърпички е съединението метилхлороизотиазолинон (MCI) .  Все повече производители се съобразяват с този факт и избягват употребата му.

Свързани блог публикации

Поддържането на отлична хигиена е задължителен навик, който трябва да присъства в ежедневието на всички. По този начин лишаваме възможността на микроорганизмите да навлизат в нашето тяло, ако например случайно се докоснем по очите или устата. 

Универсалният начин за справянето с това е редовно да почистваме ръцете си, но когато не разполагате с възможността да го направите веднага е редно да предприемете друг ход. Той често е под формата на мокри кърпички. С тях можете качествено да се дезинфекцирате, както по лицето, така и по ръцете.

Въпреки това обаче е важно да упоменем, че тези продукти не могат да заместят измиването с вода. Именно поради това е важно, когато ги използвате в никакъв случай да не пренебрегвате редовното измиване, тъй като те все пак не са решението на всички проблеми.

Това също важи и при малките деца. При тях мокрите кърпи могат да се използват за поддържането на лична и интимна хигиена. Тя най-често се осъществява, когато се сменят пелените, но това не означава да прекъснете редовната баня.

Кърпичките, които се разполагат пред вас, са едни от най-добрите на пазара и силно ви ги препоръчваме. Те са изключително изгодни и варират в най-разнообразно количество по броя си в пакет. Освен това всички разполагат и с приятни аромати, като някои дори могат да бъдат в комбинация от няколко.

За утехата на родителите e важно да споменем, че мокрите кърпи са преминали през редица клинични тестове. Всички норми за безопасност са спазени, така че продуктите не разполагат с възможността да причинят алергични реакции върху чувствителната кожа, както на възрастните, така и на децата.

В продуктовата секция на Кидсо е възможно да откриете :

  • Дезинфекциращи антибактериални гелове
  • Дезинфектанти
  • Мокри кърпички
  • Маски
  • Антибактериални кърпички 

Причината поради която ви съветваме да гласувате доверие, както на Кидсо, така и на техните продукти се крепи върху техният професионализъм. Те са доказал се онлайн магазин на българският пазар, от който ще останете безкрайно доволни.

Получаването на коректно обслужване от страна на техният персонал е само една частица описваща отдадеността им към задоволяването на своите клиенти. Заедно с това при поръчването на артикул не е нужно да чакате с дни наред, тъй като доставките се осъществяват рамките на 1-2 работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими