Филтриране по

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 16 лв.

Вид

Виж още Виж по-малко

Мокри кърпички

Показани са 1-20 от общо 43 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Мокрите кърпички се използват за поддържане на интимна хигиена на децата .  Най-често при смяната на пелената се използват за почистване на тези части на тялото. Те са голямо улеснение при поддръжката нa бебешката хигиена и тоалет , когато детето е навън.

Не.  Мокрите кърпички са решение за поддръжка на бебешкия тоалет при условия различни от домашните.  Когато детето е в нормалната си среда на отглеждане се препоръчва при смяна на пелената то да бъде измивано.  Поддържането на бебешка интимна хигиена с вода и бебешки миещ сапун е правилния и препоръчителен начин за здрава кожа.

Повечето бебешки кърпички не съдържат алкохол , все по-често са произведени и без консерванти или се използват по-съвременни и щадящи консерванти.  Като резултат мокрите кърпички могат да се използват и за ръце или лице без да причинят кожни раздразнения или обриви .

Някои производители упоменават срок на годност на пакетите, други не.  Това е решение на всеки доставчик и маркирането на дата на изтичане на годност не е задължително. Общото правило е, че до 30 месеца от датата на производство мокрите кърпички са годни за употреба.

Мокрите кърпички са клинично тествани. Те е малко вероятно да предизвикат алергични раздразнения на кожата .  Въпреки това са възможни изключения от това правило. Причината е, че мокрите кърпички съдържат консервант и, които са необходими, за да се запази продукта и да не се получават плесени по него в дълъг период от време. Основният алерген в мокрите кърпички е съединението метилхлороизотиазолинон (MCI) .  Все повече производители се съобразяват с този факт и избягват употребата му.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими