Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

23 лв. 41 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кърпи

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Страницата на магазин Kidso разполага с много весели кърпи с разнородно предназначение, подходящи за вашето дете още от момента на неговото раждане.

За моментите, свързани с поникването на първите зъбки, ние ви предоставяме модел, който много ще помогне на раздразненото небце. Това е атрактивен модел кърпа с възли и релефна чесалка, която ще облекчи и успокои бебето, а през това време ще го забавлява сладко мече, пришито към нея.

Този модел, както и други с подобни прекрасни животинки с рингове и закачалки, ще служат за гушкане по време на сън и ще носят на вашето дете нежна мекота и спокойствие. А с помощта на закачалката, кърпата може да се прикрепи към люлка или количка и детето няма да се разделя с любимата си играчка.

Стане ли време за баня, родителите търсят висококачествен продукт, който бързо да попива стичащата се вода и деликатно да подсушава нежната бебешка кожа. Ние разполага с точните модели, които ефикасно абсорбират влагата с помощта на естествените си материи и тъкани, вложени в тях.

Мултифункционалността на нашите артикули е видна с предложението на меко одеяло, чиято страна е изградена от подсушаваща материя и идеално служи за пухкава хавлия за баня.

Независимо как употребявате кърпите, те таят висока защита и ще предпазват детето от различни алергии или зачервявания. Това се дължи на натуралния памук, вложен в тях, който се слави с хипоалергичния си характер.

За да задоволим зрителните сетива на децата, ние сме подбрали модели, които имат прекрасни цветове, интересни и много вълнуващи бродерии и меки, плюшени приятели за развлечение и забава.

Целящи да задействат у децата първично когнитивно умение, марките, създали тези цветни кърпи са световни лидери на детско производство като Tuc tuc, Artesavi, Inter baby и българските производители Аглика и PNG.

За необходимата поддръжка се спазват инструкциите, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими