Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 45 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кърпи

Показани са 1-13 от общо 13 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Банята е част от рутинните операции по отглеждането на подрастващите. Кърпата е „дрехата“, която „облича“ детето веднага след банята. Изберете му детска кърпа, която да попива добре, да го топли и да е мека.

Всеки производител ще Ви предложи различни рамери, но повечето гравитират около размери са около 75 см. х 75 см.  Повечето кърпи имат качулка .

Най-популярния материал е памукът в различните му форми. Кърпите, които са ефективни в подсушсването, са направени от 100% памук. Памукът има свойството да попива вода 25 пъти теглото си. Алтернативата на детските кърпи от памук са детски кърпи произведени от бамбук.

Зависи от навиците Ви за пране. Правилото е да не използвате една бебешка кърпа повече от 5 пъти. Кърпата за интимните части на бебето трябва да е различна от голямата кърпа за баня. С напредването на възрастта и бебето стане дете, то ще се нуждае от сет от 3 кърпи: кърпа за баня кърпа за ръце и лице кърпа за интимна хигиена

Не преценявайте дали определена детска кърпа е хубава по мекотата и в магазина. Повечето производители обработват кърпите с химически омекотители преди да ги пуснат в търговската мрежа. Това се прави, за да може продуктът им да е по-приятен на пипане и да се продава по-добре П рочетете внимателно съставът на кърпата , която сте си избрали Колкото по-гъсто е изтъкана кърпата , толкова по-качествена е тя и ще попива повече вода. Кърпата, която е по-тежка е с повече вложен материал в нея. Тя е и по-качествена.

Свързани блог публикации

Страницата на магазин Kidso разполага с много весели кърпи с разнородно предназначение, подходящи за вашето дете още от момента на неговото раждане.

За моментите, свързани с поникването на първите зъбки, ние ви предоставяме модел, който много ще помогне на раздразненото небце. Това е атрактивен модел кърпа с възли и релефна чесалка, която ще облекчи и успокои бебето, а през това време ще го забавлява сладко мече, пришито към нея.

Този модел, както и други с подобни прекрасни животинки с рингове и закачалки, ще служат за гушкане по време на сън и ще носят на вашето дете нежна мекота и спокойствие. А с помощта на закачалката, кърпата може да се прикрепи към люлка или количка и детето няма да се разделя с любимата си играчка.

Стане ли време за баня, родителите търсят висококачествен продукт, който бързо да попива стичащата се вода и деликатно да подсушава нежната бебешка кожа. Ние разполага с точните модели, които ефикасно абсорбират влагата с помощта на естествените си материи и тъкани, вложени в тях.

Мултифункционалността на нашите артикули е видна с предложението на меко одеяло, чиято страна е изградена от подсушаваща материя и идеално служи за пухкава хавлия за баня.

Независимо как употребявате кърпите, те таят висока защита и ще предпазват детето от различни алергии или зачервявания. Това се дължи на натуралния памук, вложен в тях, който се слави с хипоалергичния си характер.

За да задоволим зрителните сетива на децата, ние сме подбрали модели, които имат прекрасни цветове, интересни и много вълнуващи бродерии и меки, плюшени приятели за развлечение и забава.

Целящи да задействат у децата първично когнитивно умение, марките, създали тези цветни кърпи са световни лидери на детско производство като Tuc tuc, Artesavi, Inter baby и българските производители Аглика и PNG.

За необходимата поддръжка се спазват инструкциите, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими