Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 320 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Якета

Показани са 1-20 от общо 62 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Вашето дете няма нужда от яке от строго определена възраст.  Якето е нужно от момента, когато детето започва да излиза навън.  В зависимост от това колко интензивно детето ще бъде на открито се определя и колко дебело трябва да бъде якето.

Детето се облича на „слоеве“ .  През студените месеци правилото е детето да носи един слой дрехи повече от възрастен човек.  Така между дрехите се задържа въздух и това е гаранция за топлина на детското тяло.   В допълнение, ако стане твърде топло е възможно един „слой“ дрехи да бъде свален. Заради многото „слоеве“ ще е необходимо детето да носи по-голям номер връхна дреха.

Детските зимни якета са най-често от вълнен плат, поларни платове или полиестер.   Якетата с полиестерен пълнеж са най-популярни .  Те почти не попиват влага, а пълнежът от синтетични фибри позволява да има достатъчно въздух в дрехата и по този начин се постига най-добра изолация.

Производителите на якета предлагат различни модели зимни детски якета за различните географски ширини.  Изборът на яке трябва да е съобразен с климатичните особености .  Ако живеете в близост до море, където през зимата вали по-често дъжд и духа силен вятър ще Ви е нужно водоустойчиво и ветроустойчиво яке .  По-дебело яке ще е необходимо за по-високите райони, където има обилен снеговалеж. Съобразете климата на мястото, където живеете.  Изборът на твърде тънко или твърде дебело зимно яке е еднакво неудобен за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Пролетните месеци могат да бъдат приятно примамливи със своите прекрасно слънчеви дни. Не винаги обаче те се задържат така, защото е напълно възможно времето да се промени рязко. Изненадващото захлаждане придружено от вятър и дъжд не трябва да хваща момичето ви неподготвено.

В противен случай тя ще се окаже уязвима и незащитена. Това би допринесло единствено до нежелано боледуване, тъй като децата не са толкова издръжливи на студено време подобно на вас.

За целта преди всяко излизане или безгрижна разходка момичето ви трябва да носи със себе си подходящо по вид яке. Разбира се ако не мислете, че с това ще и бъде прекалено топло може пък да опитате с елек или палто. Те са перфектни за температурите, които преобладават през този етап от годината.

Разбира се преди да прибегнете към безразсъдно купуване е редно да ви дадем някои ключови насоки. Винаги подбирайте продукта, който представлява обект на вашето желание и гледайте дали неговото качество е високо. В противен случай той ще се повреди бързо и ще се окаже непрактичен и нефункционален.

Ако не знаете на кого да се доверите ви гарантираме, че се намирате на точното място. Онлайн магазинът на Кидсо притежава всичко необходимо за вашето момиче. Предлаганите продукти притежават престижен дизайн и най-вече качество и на всичкото от горе са на достъпни цени.

Тук ще откриете световно известни детски марки, като – Cool club и Boboli. Те от своя страна са целенасочени в това да накарат всички деца да се чувстват специални и щастливи. За осъществяването на тази тяхна мисия обаче, те трябва винаги да изграждат първокласни облекла и поради това използват едни от най-качествените материали.

Прилагането им единствено допринася до следните качества :

  • Комфорт
  • Мекота
  • Стил
  • Дълготрайност

От тези преимущества момичето ви ще бъде истински щастливо, така че не изпускайте възможността да я зарадвате. Някои от продуктите в Кидсо е възможно да бъдат на промоции, но бройките са ограничени затова побързайте.

Доверявайки им се вие ще бъдете в покой, знаейки че сигурността на вашето дете се намира в правилните ръце. Доставките се осъществява бързо и точно, така че няма да се налага момичето ви да чака дълго, за да получи своята любима дреха.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими