Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 176 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Якета

Показани са 1-20 от общо 132 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Вашето дете няма нужда от яке от строго определена възраст.  Якето е нужно от момента, когато детето започва да излиза навън.  В зависимост от това колко интензивно детето ще бъде на открито се определя и колко дебело трябва да бъде якето.

Детето се облича на „слоеве“ .  През студените месеци правилото е детето да носи един слой дрехи повече от възрастен човек.  Така между дрехите се задържа въздух и това е гаранция за топлина на детското тяло.   В допълнение, ако стане твърде топло е възможно един „слой“ дрехи да бъде свален. Заради многото „слоеве“ ще е необходимо детето да носи по-голям номер връхна дреха.

Детските зимни якета са най-често от вълнен плат, поларни платове или полиестер.   Якетата с полиестерен пълнеж са най-популярни .  Те почти не попиват влага, а пълнежът от синтетични фибри позволява да има достатъчно въздух в дрехата и по този начин се постига най-добра изолация.

Производителите на якета предлагат различни модели зимни детски якета за различните географски ширини.  Изборът на яке трябва да е съобразен с климатичните особености .  Ако живеете в близост до море, където през зимата вали по-често дъжд и духа силен вятър ще Ви е нужно водоустойчиво и ветроустойчиво яке .  По-дебело яке ще е необходимо за по-високите райони, където има обилен снеговалеж. Съобразете климата на мястото, където живеете.  Изборът на твърде тънко или твърде дебело зимно яке е еднакво неудобен за Вашето дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими