Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

52 лв. 53 лв.

Бебешки гнезда

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Продуктите, които предлага онлайн страницата на магазин Kidso се славят с практична мултифункционалност. Ние предлагаме подобни продукти, защото желаем да получите максимално удобство и нужните потребности от всеки артикул.

Такива са и невероятно меките и нежни бебешки гнезда. Те са 3 в 1 предмети, които могат да бъдат използвани в различни направления. Може да положите гнездото в количката или леглото, а то ще играе роля на уютен матрак, който нежно ще обгръща вашето бебе. Така по време на разходка ще се сигурни, че сте осигурили на вашето дете максимален комфорт и мека грижа.

Вие също може да се възползвате от този продукт по време на кърмене. Той служи като удобна възглавница и по време на целия процес няма да чувствате умора в ръцете, а ще съумеете да се насладите на тези прекрасни мигове.

Също така ще може да излозвате и транспортирате практичното гнезно от стая в стая, където да положите вашето дете, което ще играе с любимата играчка и ще се весели, когато вие трябва да свършите някое домашно задължение.

Направата на гнездата се дължи на висококачествени материали с пълнеж от хипоалергична мемори пяна, която приема формата на бебето, съобразно неговата тежест и поддържа телесната температура в благоприятни граници.

Продукта е подходящ за употреба още от първия ден на раждане и има унисекс дизайн, подходящ за всякакъв пол. Приятните меки тонове в бежово и бледо сиво на закачливи звездички и точки ще се съчетае добре с всяко обравеждане, количка или друг интериор.

Благодарение на българския производител Lorelli, тези мултифункционални артикули достигат до вас, за да ви служат за дълго време. Те се поддържат без никаква трудност при спазване на инструкциите, зададени от производителя.

Като задължителна заръка е да не оставяте детето без родителски надзор.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими