Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 155 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки по спорт

Показани са 1-20 от общо 154 артикул(а)
Ролери - KSM Amaya 274512
Trustpilot stars

Ролери - KSM

Amaya
Редовна цена
-20%
119,99 лв Цена 95,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Инвестицията в играчки, която развива редица умения у детето е несъмнено разумна. Спортуването на различни спортове в ранна детска възраст е много полезно. То помага на децата не само да развият фината си моторика, координацията, баланса но и да усвоят социални и комуникативни умения, както и умение за сътрудничество и работа в екип. Ако вашето дете обича да е активно и да спортува, не пропускайте да го зарадвате с нова играчка, с която да практикува любимия си спорт.

Играчки по спорт в онлайн магазин Kidso. Сред богатия асортимент на магазина ще откриете играчки за различни видове популярни спортове като например футбол, тенис, волейбол, пинг понг,дартс, боулинг, федебал, джаги и други за деца над 3 години. Тъй като тези игри са колективни, това развива у децата отборен дух, спортсменство и социални умения.

Предлагат се спортни играчки както за момчета, така и момичета. Играчките по спорт са налични в различни многоцветни дизайни, размери, функции и материали. Те могат да се използват навсякъде и по разнообразни начини и се предлагат с различни консумативи. Съобразени са със физическите възможности на дадената възрастова група и към всички спортни играчки има упътване за употреба.

Спортните топки за деца са изработени от висококачествена изкуствена кожа, дърво метал или пластмаса. Предимството на тези играчки е, че развиват здравословното състояние на детето. Например при играта с топка детето от ранна възраст усвоява активния начин на живот, движението и спорта. Игрите с топка развиват координацията и помагат на децата да укрепнат физически. При играта с топка също така се подобрява и се ускорява развитието на мускулатурата, което води до пълноценно развитие на детето. Когато детето спортува, по този начин то натрупва практически умения като например как да контролира силата си и развива по-бързи и точни реакции.

Играчките са изработени от висококачествени материали като кожа, дърво, метал, които са износоустойчиви, което е гаранция за тяхното продължително ползване и висока издръжливост.Внос са от страни като Полша, Испания, Германия.Те идват от марки като Unice,Koopman,Amaya и други, които са се специализирали в производството на висококачествени детски играчки.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими