Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 122 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Музикални играчки

Показани са 1-20 от общо 103 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Преди всичко трябва да имате предвид, че играта е важен фактор в развитието на детето още от първите му дни. Музикалните играчки са чудесен избор за всички възрасти – от новородено до по-голямо дете.  Първата музикална играчка на бебето е за креватчето, след това идва ред на музикални книжки или играчки, които се натискат и издават звуци, музикални проходилки , микрофони и други. Важно е да обръщате внимание на етикетите, върху които е указана подходящата възраст, за която са предназначени, както и да имате предвид индивидуалното развитие на детето.

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е безопасността . Играчките трябва да са изработени от качествени материали и да бъдат съобразени с възрастовите изисквания – например да нямат дребни части, които детето може да погълне.  Препоръчва се в първите месеци звуците да не са много силни, а цветовете да бъдат ярки и контрастни. Материалът, от който е изработена играчката, трябва да бъде приятен на пипане и подходящ за лапане (последното е неизбежно).  Винаги купувайте играчки от търговци с доказана репутация.

Неподходящи са тези играчки, които не са безопасни за малкото дете. Препоръчително е да не бъдат плюшени, с дълги влакна или косми . Ако все пак изберете такава, първо се уверете, че на етикета е указано, че е подходяща за възрастта. Острите ръбове също не са препоръчителни за малки деца, както и играчките от много твърд материал или които се разглобяват.

Музикалните играчки, които се прикрепят към бебешкото легълце, са прекрасен избор за първа играчка. В първите си дни бебето различава само силуети, затова е хубаво да заложите на ярки цветове и нежни звуци . Тези играчки почти винаги привличат интереса на малките бебета и увличат тяхното внимание , като с течение на времето, освен че ги наблюдават, те започват и да ги пипат. Звуците, които издават, провокират малкото дете да общува .

Музикалните инструменти са отлично забавление в различните детски възрасти. Те спомагат за развитието на въображението, координацията и моторикат а. Музикалните инструменти дават възможност на децата да участват в множество ролеви игри – да свирят, пеят и танцуват . Освен това с тяхна помощ бихте могли да откриете от най-ранна възраст наличието на музикални заложби у своето дете.

Осигурете часове забавление на вашето дете? Музикалните играчки предлагат уникална възможност на децата да развият своя музикален слух, усет, въображение и самочувствие.

Онлайн магазин Kidso предлага богат каталог от музикални играчки като електронни барабани, китари, тромпети, саксофони, китари, микрофони със високоговорители, пиано ксилофон и други видове музикални инструменти, които гарантират часове забавление на всяко дете. Предназначени са за момчета и момичета над 18 месеца. Освен че оказват положително влияние върху слуха, другото предимство на музикалните играчки е, че развиват координацията око- ръце.

Музикалните инструменти са със свеж забавен дизайн и цветни клавиши и барабанни палки, които се харесват на децата.Музикалните играчки се предлагат с широк спектър от механични и дигитални функции, имитиращи по форма и функции истинските музикални инструменти. Ще откриете детски пиана, барабани, тромпети, електронни китари,флейти, комплекти китари с микрофони,музикални кутии, комплекти микрофони с чанта и други.

За употребата на музикалните играчки децата не се нуждаят от предварителна подготовка. При играчките със захранване и специални настройки се изисква помощта от възрастен. Някои видове музикални инструменти имат захранване, както и допълнителни аксесоари и резервни части.

Към музикалните инструменти за деца има допълнително упътване с инструкции за ползване.Музикалните играчки са изработени така, че да наподобяват реалните музикални инструменти, а също и имитират звуците на реалните музикални инструменти.

Предлаганите музикални играчки са изработени от естествени материали като дърво и метал, както и качествена пластмаса. При някои музикални играчки съществува опция за възпроизвеждане на глас, звук, мелодия, запис на глас, звук, мелодия.

Изработени са от антибактериологични и антиалергични материали, които предлагат надеждност и безопасност при игра. Към музикалните играчки има лесно за употреба обезопасено захранване като батерии, адаптери. Всички елементи на музикалните играчки са произведени от безвредна пластмаса, напълно безопасна за здравето на децата.

По произход музикалните играчки са внос от Америка, Испания. Произведени са от популярни марки като Claudio Reg, Cars,Paw Patrol, Fischer Price,Chipolino, които са се специализирали в производството на качествени музикални играчки за деца, чийто качество говори само по себе си. Те подлагат продуктите си на тестове за качество и безопасност преди те да стигнат до децата.

Продуктът е добавен към желани продукти