Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 56 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Музикални играчки

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Преди всичко трябва да имате предвид, че играта е важен фактор в развитието на детето още от първите му дни. Музикалните играчки са чудесен избор за всички възрасти – от новородено до по-голямо дете.  Първата музикална играчка на бебето е за креватчето, след това идва ред на музикални книжки или играчки, които се натискат и издават звуци, музикални проходилки , микрофони и други. Важно е да обръщате внимание на етикетите, върху които е указана подходящата възраст, за която са предназначени, както и да имате предвид индивидуалното развитие на детето.

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е безопасността . Играчките трябва да са изработени от качествени материали и да бъдат съобразени с възрастовите изисквания – например да нямат дребни части, които детето може да погълне.  Препоръчва се в първите месеци звуците да не са много силни, а цветовете да бъдат ярки и контрастни. Материалът, от който е изработена играчката, трябва да бъде приятен на пипане и подходящ за лапане (последното е неизбежно).  Винаги купувайте играчки от търговци с доказана репутация.

Неподходящи са тези играчки, които не са безопасни за малкото дете. Препоръчително е да не бъдат плюшени, с дълги влакна или косми . Ако все пак изберете такава, първо се уверете, че на етикета е указано, че е подходяща за възрастта. Острите ръбове също не са препоръчителни за малки деца, както и играчките от много твърд материал или които се разглобяват.

Музикалните играчки, които се прикрепят към бебешкото легълце, са прекрасен избор за първа играчка. В първите си дни бебето различава само силуети, затова е хубаво да заложите на ярки цветове и нежни звуци . Тези играчки почти винаги привличат интереса на малките бебета и увличат тяхното внимание , като с течение на времето, освен че ги наблюдават, те започват и да ги пипат. Звуците, които издават, провокират малкото дете да общува .

Музикалните инструменти са отлично забавление в различните детски възрасти. Те спомагат за развитието на въображението, координацията и моторикат а. Музикалните инструменти дават възможност на децата да участват в множество ролеви игри – да свирят, пеят и танцуват . Освен това с тяхна помощ бихте могли да откриете от най-ранна възраст наличието на музикални заложби у своето дете.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso ви предлага необятна вселена от красиви мелодии и звуци, които носят усещане за щастие.

Великите шедьоври се раждат от млади таланти, затова ние сме селектирали много артикули за развиване на музикалното творчество. Разнообразието от електрически китари, пиано, барабани, ксилофони, микрофони, комплекти от инструменти и други предложения, ще впечатли всеки малък конквистадор за нови усещания.

Те са снабдени с различен на брой звукови ефекти, мелодии и ритми. Имат функцията да записват лично произведение, да регулират силата на звука и темпото. Неелектрическите тромпети, саксофони, чинели и маракаси са невероятно предложение за пръв инструмент. Те имат възможност  за самостоятелно възпроизвеждане на нотни съчетания и ще впечатлят децата с възможността от различни комбинации.

Това ще осигури на всяко дете възможност за творческа изява, пълноценни часове на забавна игра и ще го научи да се концентрира върху дадена задача или обект. Отделните инструменти и комплекти са приложими за деца над 3 години, като са съобразени с развитието на детето.

Всяко дете може да направи избор на специален инструмент, който освен че ще развие слуховите възприятия, но ще спомогне за неговото координативно боравене око-ръка заедно с други сетива.

Заложили сме на различни дизайни с аксесоари като:

  • вграден микрофон
  • компактна чанта за пренасяне с майсторски изработен принт на любим герой
  • всевъзможни атрактивни части за опознаване.

За мъничетата магазинът е поместил прекрасни свирещи, плюшени  приятели и музикални кутии. Те излъчват нежни приспивни мелодии, които стимулират слуховите възприятия на бебетата, но и действат успокоително върху тях и са изключително ефикасни по време на сън.

Безвредните материали, от които са изработени, са в крачка с международните директиви за детска безопасност. Тяхната изработка дължим на световни и български  марки като Claudio Reig, Avengers, Lorelli  и други новатори в създаването на развлекателни и образователни детски и бебешки пособия.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими