Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

19 лв. 20 лв.

Любими герои

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Мнозинството от подрастващи деца обожава да гледа анимации. На първо място, анимираните филмчета по телевизията са забавни за гледане, така че повечето малчугани искат да им се наслаждават през целия ден, защото не обичат да скучаят.

Другата причина е, защото децата могат лесно да научат много неща от тях, тъй като те са забавни, а не безцелно отегчителни. Последната причина е, че анимациите са фантастични, което означава, че не са реалистични и по този начин те обогатяват своето въображение.

Тези три причини са представително за това, защо повечето деца обожават да гледат този тип предавания по телевизията. С течение на времето те им стават толкова любими, че те мечтаят да се обличат с дрехи, изобразяващи техните любими герои.

Посещавайки магазинът на Кидсо ще откриете точно такива продукти и ще можете да сбъднете дори и най-съкровените желания на вашето дете. За разлика от другите търговци, тук артикулите са само и единствено на представителни марки, като – Disney и Mickey Mouse. 

Те са изградени от първокачествена материя, която е изключително функционална и притежава редица предимства. Тези плюсове са предимно под формата на мекота, комфорт, еластичност и най-вече стил.

Ако детето ви е запален почитател на анимираният герой – Mikey Mouse, ви уверяваме, че се намирате на точното място. Горепосочените артикули със сигурност ще го зарадват и то до такава степен, че той веднага ще ги обикне.

Памучният суичър е изключително интересен. Той разполага с приветлив външен вид и дизайн, който предоставя нещо повече от стил, а именно щастие. Продукта е изграден от еластан и памук. Също така е важно да добавим, че в този момент той се намира в промоция от която определено си заслужава да се възползвате.

Памукът от своя страна предоставя нужната топлина и комфорт, така че горнището е напълно идеално дори и за зимата. За да може момчето ви да бъде в тон с него непременно към изненадата добавете и чорапките с облика на любимия герой. Те също са изградени от желаният материал, допринасяйки сигурност и ненадминато удобство.

Кидсо ще се постарае да зарадва максимално, както вас, така и вашите деца и именно поради това силно ви съветваме да им се доверите. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими