Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 60 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Шапки,шалове и ръкавици

Показани са 1-20 от общо 201 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В човешкото тяло основната загуба на топлина се случва през главата. При бебетата загубата на топлина е четири пъти по-бърза, отколкото при възрастните.  Шапката служи като „похлупак“, който не позволява на топлината да избяга. Шапката предпазва от вредните слънчеви лъчи. През студените дни ние не усещаме топлината на слънцето, но въпреки това вредните UVA и UVB слънчеви лъчи продължават да греят.

При новородени и малки бебета се препоръчват плетени шапки с високо съдържание на памук . Така главата на детето диша, но и все още задържа топлина. При по-големите деца, които са активни и играят навън се препоръчват шапки от полар . Той е най-добрата температурна бариера.

Шапката трябва да покрива добре челото и ушите на детето. Ушите на детето са тънки, но са с голяма площ и богато кръвоснабдени. Това предполага, че те измръзват много лесно. Много често децата не търпят шапки и често ги свалят – по тази причина закопчаване на шапката под брадичката е добро решение.

Много родители разглеждат шапката само като моден аксесоар и изборът на цвят е свързан само с актуалните тенденции. От гледна точка на сигурност и безопасност се препоръчва носенето на шапки в ярки цветове. Особено на места, където има струпване на много деца – ски писти , пързалки и подобни, ярката шапка прави детето по-видимо и би могла да предотврати сблъсквания и удари с други деца.

Свързани блог публикации

Готови ли сте за предстоящата зима? Ако все още не сте оборудвали гардероба на цялото семейство с принадлежности за мразовития сезон, уверете се, че на върха на списъка присъстват шапки, шалове и ръкавици за вашето дете.

Тези аксесоари са също толкова важни, колкото подходящото зимно яке или боти. Те предоставят нужната топлина и защита в смразяващите температури. Шапките и ръкавиците несъмнено са най-важните, тъй като успяват да прикрият едни от най-основните части на тялото.

В зависимост от намеренията на малчугана ръкавиците са задължителен елемент. Чрез тях той/тя ще може да се забавлява в снега, оформяйки снежни топки. Материалът използван за тяхното изработване трябва задължително да бъде плътен и непромокаем. 

Последното свойство е препоръчително да присъства, тъй като това означава, че по този начин пръстите му ще останат сухи, а при играта със сняг това е от особено важно значение. Така те ще могат да се веселят отвън в продължение на часове.

Същото това се отнася за шапките и шаловете. Структурата им трябва да бъде изградена от благоприятен материал, който да не дразни чувствителната детска кожа и заедно с това да предоставя нужната закрила от ветровете. 

Ако се двоумите и не знаете към кого да се обърнете, за да получите точно тези характеристики смеем да твърдим, че разполагаме с най-доброто решение. Посещавайки онлайн сайтът на Кидсо ще останете прекрасно очаровани.

Те притежават богат каталог от всичко необходимо за зимата, като в това число включваме и гореспоменатите аксесоари. Те са подходящи за всички сезони и деца на всички възрасти. Освен това забележителното при тях е, че всички продукти са само и единствено от известни марки. 

Това от своя страна говори, че тяхното качество и надеждност е повече от ненадминато. Заедно с това продуктите им притежават интересни дизайни, които определено ще допаднат на вкуса на вашият малчуган. Можете да ги комбинирате с абсолютно всякакво облекло.

Голяма част от артикулите им се намират в промоция от която непременно бихте искали да се възползвате. При покупката на множество продукти е възможно да разполагате с възможността за безплатна доставка. За целта обаче е нужно стойността на покупката да бъде над 49 лв. и до 30 кг.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими