Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 64 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Възглавници

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често употребяваните пълнежи са на полиестерна основа .  Те са и доказали добрите си характеристики: издръжливи са могат да се перат не предизвикват алергии Нов алтеррнативен материал са така наречените мемори пяни. Възглавницата заема формата на главата и осигурява максимален комфорт .

Повечето възглавници са с памучна калъфка .  Пожелателно е текстилът да е по-плътен – това позволява по-голяма здравина, а намалява възможността да минават твърди частици от пълнежа навън . Памукът е естествен материал и не предизвиква кожни раздразнения.

Възглавниците, чиито пълнеж е обработен допълнително , за да не задържа акари и да не позволява развитието на микроорганизми и други алергени са подходящи за деца с такива проблеми.  Проверете внимателно сертификатите , които производителя притежава. Като правило перете редовно възглавницата при температура от 60 градуса .  Това е гаранция за добра хигиена и здраве на Вашето дете.

Децата не бива да спят на обикновена възглавница.  Тя е предвидена за човек с различни от техните килограми и размери.  Детските пропорции на тялото са различни и за това се нуждаят от различна възглавница.  Детските възглавници са с друг размер и са по-ергономични за детското тяло.

Това е спорен въпрос, без еднозначен отговор. Множество организации за бебешко здраве препоръчват до 12 месец бебето да спи без възглавница .  Те претендират, че тя не му е необходима.  Основният им аргумент срещу възглавниците е, че те увеличават потенциалния риск от задушаване. Аргументът за използването на възглавница е, че те намалява риска детето да стане с плосък череп отзад.  При честото лежане по гръб, главата на новородените става по-плоска отзад .  Този ефект изчезва с израстването на детето.

Свързани блог публикации

Възглавници

Появата на едно бебе буди у родителите инстинкта за неговото съхранение. Онлайн магазинът е наясно със здравето на детето и нуждата му от спокоен и безопасен сън. Затова тук може да намерите своеобразни модели за спане или просто за декорация на детската стая. Предпочитани от самото раждане на детето са възглавници против задушаване. Тяхната вътрешност е перфорирана, която дава достъп от нужния кислород.

Предлагат се и такива модели с дишащ микрофибърен пласт и пълнеж от антибактериални и антиалегрични силиконови фибри. Може да заложите на модели с наклон, които намалят риска от задавяне и облекчават дишането при запушен нос. Удобството е гарантирано и от модели със сърцевина от мемори пяна, която реагира на тежестта и на топлината на тялото и не позволява запарване на главичката на детето. Като друг предпочитан модел за новородените бебета, са моделите с ограничители, които внасят безопасност при обръщане по време на сън, а има и такива от висококачествен текстил с алое вера, известен с антибактериалните си свойства.

Съществуват пригодени модели за кошара, изработени с иновативната пяна “slow – memory” и ергономична форма, която осигурява опора и предпазва крехката форма на главата от деформации, получени от дълго прекарване в леглото или в определена, предпочитана от детето поза. За по-порасналите деца има красиви декоративни предложения, които са в различни принтове, някои от които и 3D, което ги прави стилни и интересни.

Пълнежите за всички модели са мемори пяна, полиетилени, силиконов пух и др., които са с висококачествена изработка и гарантират здравето на детето. Калъфките разполагат с цип за лесна поддръжка и са от 100 % дишащ памук, полиестерни нишки и друг висококачествен текстил, който осигурява здрава среда по време на сън.


Като аксесоар някои модели имат в единия си край спящо мече с пъстра дрешка, което го прави забавния приятел по време на сън.

Изборът на конкретна марка е голям, предоставен от – Tuc tuc, Dino toys, Chicco, Lorelli, Аглика , Пи Ен Джи и др. Моделите са съобразени с изискванията за стандарт, а тяхната поддръжка е зададена в инструкциите от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими