Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
6 лв. 87 лв.
Пол
Виж още Виж по-малко

Възглавници

Показани са 1-20 от общо 28 артикул(а)

Възглавници

Появата на едно бебе буди у родителите инстинкта за неговото съхранение. Онлайн магазинът е наясно със здравето на детето и нуждата му от спокоен и безопасен сън. Затова тук може да намерите своеобразни модели за спане или просто за декорация на детската стая. Предпочитани от самото раждане на детето са възглавници против задушаване. Тяхната вътрешност е перфорирана, която дава достъп от нужния кислород.

Предлагат се и такива модели с дишащ микрофибърен пласт и пълнеж от антибактериални и антиалегрични силиконови фибри. Може да заложите на модели с наклон, които намалят риска от задавяне и облекчават дишането при запушен нос. Удобството е гарантирано и от модели със сърцевина от мемори пяна, която реагира на тежестта и на топлината на тялото и не позволява запарване на главичката на детето. Като друг предпочитан модел за новородените бебета, са моделите с ограничители, които внасят безопасност при обръщане по време на сън, а има и такива от висококачествен текстил с алое вера, известен с антибактериалните си свойства.

Съществуват пригодени модели за кошара, изработени с иновативната пяна “slow – memory” и ергономична форма, която осигурява опора и предпазва крехката форма на главата от деформации, получени от дълго прекарване в леглото или в определена, предпочитана от детето поза. За по-порасналите деца има красиви декоративни предложения, които са в различни принтове, някои от които и 3D, което ги прави стилни и интересни.

Пълнежите за всички модели са мемори пяна, полиетилени, силиконов пух и др., които са с висококачествена изработка и гарантират здравето на детето. Калъфките разполагат с цип за лесна поддръжка и са от 100 % дишащ памук, полиестерни нишки и друг висококачествен текстил, който осигурява здрава среда по време на сън.


Като аксесоар някои модели имат в единия си край спящо мече с пъстра дрешка, което го прави забавния приятел по време на сън.

Изборът на конкретна марка е голям, предоставен от – Tuc tuc, Dino toys, Chicco, Lorelli, Аглика , Пи Ен Джи и др. Моделите са съобразени с изискванията за стандарт, а тяхната поддръжка е зададена в инструкциите от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти