Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 55 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Карнавални костюми

Показани са 1-20 от общо 29 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Няма дете, което да не мечтае да се преобрази в различни супергерои или кралска особа. Сега това е възможно с невероятните карнавални костюми, които малките ни приятели няма да искат да свалят. Тези шарени празнични дрехи са изключително забавни и интересни. Могат да се носят както по специални поводи – като Хелоуин , така и на карнавали, детски партита и всякакъв тип забави. Малчуганът може да се превърне в любимия си анимационен герой дори и за игра вкъщи! Карнавалните костюми са прекрасна възможност да подарите един незабравим спомен на децата си

Този вид облекла се избират според повода. Това може да е Хелоуин, бал с маски, тържество в детската градина или училище, а може и вашето дете да иска да отпразнува рождения си ден като в приказка и да се облече като любимия си герой. Във всички случаи най-лесно е да го попитате какъв костюм би предпочело, и да се ориентирате спрямо неговото желание. 

Има богат избор от аксесоари, които допълват различните карнавални костюми и ги правят единствени по рода си. Можете да добавите маски, перуки, шапки, оръжия , значки и всякакви други допълнения, които ще преобразят вашето дете, превръщайки го в любимия му анимационен герой или в животното, което харесва.

Костюмите могат да бъдат най-различни – на принцове и принцеси, супергерои, животни или предмети . Всички те придават уникалност на вашите деца и сбъдват желанията им. Карнавалните облекла са в различни размери, за да задоволят желанията на децата от всички възрастови групи. Съществува голямо разнообразие от костюми както за момичета, така и за момчета . Има и универсални , които подхождат и на двата пола, но трябва да съобразите размера им, за да е сигурно, че ще стоят добре на вашето дете.

Свързани блог публикации

Децата независимо в коя възраст се намират обожават и сърдечно се радват, когато се обличат с костюми и участват в драматични ролеви игри. Без значение дали малчугана ви е избрал да бъде дракон, фея или принцеса те преминават в друго измерение веднъж щом сложат облеклото.

И въпреки че може да ви се струва, като една обикновена игра за тях тя има съществено значение. Освен за забава ролевите игри всъщност помагат доста на децата да развият някои от своите умения. Те могат да бъдат свързани с повишаването на физическото и социалното състояние, както и емоционалното им здраве.

Малчуганите постоянно се сблъскват със странни ситуации, които не разбират. Те обработват тези страхове чрез помощта на игра, което им помага да осмислят света и да преодолеят тези чувства на безпомощност. Позволявайки на децата да изразят страховете си с помощта на ролеви игри съчетани от костюми, вие несъзнателно помагате за тяхното емоционално развитие.

Но за да успеете в това отношение е нужно да снабдите детето с отбрани карнавални костюми. Ако не знаете към какви точно да се насочите, може да се посъветвате с експертите от Кидсо, за да добиете повече представа относно продуктите. Тяхната коректност и точност със сигурност ще предостави пълноценна помощ.

Като цяло онлайн магазинът им разполагат с богат каталог от костюми, чийто избор до голяма степен зависи и от предпочитанията на вашето дете. 

Разполагате с възможността да я преоблече в образа на следните образи :

  • Принцеса
  • Вещица
  • Зомби принцеса
  • Фея
  • Дяволче и още много други

Всички те са на глобално известни марки, като - Clothing land и Fiesta Guirca. За успокоението на всички родители можем да уверим, че облекла са изградени от напълно безопасни материали. Това ще рече, че възможността за поява на раздразнения върху чувствителната кожа е минимална. Вместо това малчугана ви ще изпита ненадминато удобство.

С карнавалните костюми вашето дете ще бъде безкрайно благодарно и щастливо. Благодарение на тях тя ще бъде готова за всички празненства и игри. По отношение на доставката, имайте в предвид, че разполагате с възможността за безплатна такава при условие, че стойността на поръчката е над 50 лв. и до 30 кг. общо тегло.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими