В зависимост от различните периоди през годината kidso.bg организира различни „Цветни“ кампании. Това са промоционални кампании с намаления на категории, подкатегории или отделни продукти на сайта kidso.bg. Честотата на промоциите, тяхната продължителност и броя продукти включени във всяка отделна промоционална активност се определя индивидуално и е изрично упоменат при обявяването на всяка промоция.

Размерът на отстъпките при организирането на тези кампании е до 50% или до 70% на определени продукти. Следете нашите бюлетини за точните дати на промоциите ни.

„Онлайн Кидсо БГ“ ЕООД изрично оповестява обхвата на всяка промоция и точния размер отстъпка за всеки продукт. „Онлайн Кидсо БГ“ ЕООД гарантира наличност от всички продукти обявени в промоция в началото на промоцията (първи дата на промоцията) и не носи отговорност за изчерпани продукти по време на промоционални кампании.

Част от нашите Цветни кампании, които можете да очаквате са:

Цветен петък –в произволно избран петък от месеца ще Ви предложим хубави и разнообразни продукти с отстъпки от 50% до 70%.

Цветен Великден – по случай светлия празник организираме големи разпродажби с хубави отстъпки до 50% до 70%. .

Цветен първи юни – деня на детето е повод за празник за децата и родителите. Ние ще Ви зарадваме с разнообразие от детски играчки и детска мода с отстъпки 50% до 70%.

Цветна седмица – по различни поводи като Черен петък, сезонна разпродажба и други ние ще Ви предоставим 7 или 14 дни на невероятни намаления, за да пазарувате изгодно бебешки стоки, детска мода, играчки, мебели и много други на изгодни цени.

Цветна Коледа – когато стане време за Коледен подарък ще Ви предложим разнообразие от детски играчки, за да направите мечтания подарък на Вашето дете, при това с много и хубави отстъпки.

А защо всяка кампания е “ЦВЕТНА”?

Защото продуктите, които ще се предлагат с отстъпки до 50% или до 70% винаги ще са различни. И разнообразието на продуктите е като цветова палитра.

Кога започват кампаниите и кога свършват?

Кампанията Цветен петък се провежда в произволно избран петък от месеца от 00:00 ч. до 23:59 ч. на същия ден.

Кампанията Цветна седмица се провежда за седем календарни дни от 00:00 ч. на първия ден до 23:59 ч. на седмия ден.

За всички останали кампании периодите на промоция се оказват изрично при обявяването на всяка кампания.

Гарантирана ли ми е доставката за продукти, добавени в количката?

Количествата на промоционални артикули по време на ЦВЕТНА КАМПАНИЯ са ограничени!

В случай, че даден продукт се изчерпи, той ще бъде премахнат от Вашата количка. Kidso.bg не се ангажира с доставка на продукти, които са с изчерпани количества, но по технически причини е допуснато приемането им в поръчка. Извиняваме се предварително за причиненото неудобство.

Има ли ограничение колко бройки могат да бъдат поръчани?

Да. Максималното количество, което може да се поръча е до 5 броя от един артикул.

За колко време ще бъде доставена поръчка направена по време на ЦВЕТНА ПРОМОЦИЯ?

По време на ЦВЕТНИ ПРОМОЦИИ се очакват по-голям брой поръчки и е нужно по-дълго технологично време за обработването им. Куриерските фирми също са по-натоварени в тези периоди и изпълняват доставките си с леки забавяния. По тази причина всички поръчки, ще се доставят в удължени срокове. По време на ЦВЕТНИ ПРОМОЦИИ стандартните срокове между един или два работни дни могат да бъдат удължени. Сроковете се променят съгласно условията на част 14.1 от „Общи условия“ на сайта ни.

След регистрацията на поръчка ще получиш потвърждение от kidso.bg по имейл. Ние ще Ви държим в течение за всички стъпки на доставката. Веднага след като предадем продуктите на куриер, ще изпратим нов имейл на електронната поща, с която е регистриран клиентския Ви акаунт при нас. В деня на доставката, куриерът ще се свърже с Вас за предаване на пратката.

Всички останали условия за продажба остават непроменени. Подробности можете да намерите в секция „Общи условия“ на сайта ни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими