Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 106 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Кукли,дрехи и колички за кукли

Показани са 1-20 от общо 34 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Възрастта на детето е най-важният фактор , който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части, които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии .

Този вид играчка учи на отговорност и съчувствие, развива въображението и комуникативните способности. Куклата помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. Освен това децата обичат да разговарят с куклите си , което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Напротив, през дългите години на своето съществуване те не са изгубили нищо от своята привлекателност и очарование и днес продължават да бъдат една от предпочитаните детски играчки . Куклите позволяват на детето да се вживее в различни роли , освен могат да бъдат ваш незаменим помощник, когато създавате у него полезни навици, сред които: да си подрежда играчките да се грижи за дрехите и другите си вещи да свикне със здравословен режим на сън хранене, игра и обучение

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете, тъй като трябва да преценяват движенията си, както и силата на натиска, който упражняват . Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркан о от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар, учител и др.

Възрастта на детето е най-важният фактор, който трябва да съобразите при избора. Куклите, предназначени за малки деца, не бива да имат изваждащи се или лесно отстраними части, които крият риск от задавяне. За по-големите деца са подходящи кукли със сменящи се или добавящи се части , които развиват фината им моторика и ги учат да вземат решения – такива например са например куклите с професии.

Този вид играчка служи за следните цели: учи на отговорност и съчувствие. развива въображението и комуникативните способности . помага на децата да запомнят наименованията на частите на тялото , както и разликата между ляво и дясно, когато са застанали пред огледалото. свен това децата обичат да разговарят с куклите си, което им позволява по лек и забавен начин да подобряват своите езикови умения.

Напротив, през дългите години на своето съществуване те не са изгубили нищо от своята привлекателност и очарование и днес продължават да бъдат една от предпочитаните детски играчки. Куклите позволяват на детето да се вживее в различни роли, освен могат да бъдат ваш незаменим помощник, когато създавате у него полезни навици: да си подрежда играчките да се грижи за дрехите и другите си вещи да свикне със здравословен режим на сън, хранене, игра и обучение

Популярно е мнението, че за най-малките и от двата пола е по-подходяща куклата бебе . Когато се „грижат“ за нея, децата развиват координацията между очите и ръцете , тъй като трябва да преценяват движенията си , както и силата на натиска, който упражняват. Този модел е изключително подходящ и когато в семейството се очаква нов член и детето се чувства объркано от предстоящата промяна. Родителите могат да използват куклата бебе, за да обяснят какво предстои и как баткото/каката може да бъде ценен и много важен помощник в грижите за новороденото. За по-големите деца са по-подходящи кукли, които не са бебета, тъй като с тяхна помощ те могат да усвоят различни социални роли – на лекар, пожарникар , учител и др.

Свързани блог публикации

Търсите нова кукла на своята малка госпожица? Зарадвайте я с красива кукла, от която няма да се отделя с часове. Разгледайте богатия избор от кукли в онлайн магазин Kidso.

Онлайн магазинът предлага кукли бебета, кукли барби, кукли животни, плюшени животни и други. Куклите имат различни функционалности, които имитират човешките дейности като говорене, ходене, мигане, някои могат да движат своя торс, глава и крайници, както и имат естествени нужди. По този начин играта с тях помага на малките момичета да придобият ценни знания и умения.Предназачени са деца над 3 годшна възрат.

Куклите разполагат с широк диапазон от интерактивни действия като например възможности за смяна на дрехи и аксесоари, ходене, извършване на определени действия. Детските кукли имат атрактивен и реалистичен вид, който е създаден по подобие на човешката анатомия. Изработени са от разнообразни материали като плат, прежда, пластмаса, гума, които са проверени за качество и при производството им са спазени изискванията за качество и безопасност при детските играчки.

Всеки един отделен компонент от играчките е напълно безвреден. - Всяка кукла е с индивидуални функции като например някои могат да казват „Мама“ или да се хранят. Някои от играчките съдържат аксесоари в комплектите си, които изискват захранване.

На страниците на Kidso освен кукли, ще намерите и различни дрехи, аксесоари, принадлежности за хранене, мебели, домашни любимци и колички за кукли.Добавените аксесоари към тях като стилни и цветни дрехи и обувки, възпитават у децата умения за обличане, обуване и поставяне на аксесоари.

Родителите могат да бъдат напълно спокойни за децата си, тъй като куклите са изработени от антибактериални и антиалергични материали и оцветители. Те не съдържат вредни елементи или химически вещества, които да застрашават здравето на детето. Куклите са вн от Америка, Чехия,Турция, Холандия. Детските кукли са преминали през изискваните проверки за качество и безопасност на детските играчки. По този начин безопасността при ползване е 100% гарантирана.

Детските кукли са от реномирани марки, познати в редица страни с качеството на своите детски играчки като например Chipolino, Mattel, Barbie, Mamatoyz, Bildo, Dino Toys.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими