Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 300 лв.

Кукли,дрехи и колички за кукли

Показани са 1-20 от общо 134 артикул(а)

Търсите нова кукла на своята малка госпожица? Зарадвайте я с красива кукла, от която няма да се отделя с часове. Разгледайте богатия избор от кукли в онлайн магазин Kidso.

Онлайн магазинът предлага кукли бебета, кукли барби, кукли животни, плюшени животни и други. Куклите имат различни функционалности, които имитират човешките дейности като говорене, ходене, мигане, някои могат да движат своя торс, глава и крайници, както и имат естествени нужди. По този начин играта с тях помага на малките момичета да придобият ценни знания и умения.Предназачени са деца над 3 годшна възрат.

Куклите разполагат с широк диапазон от интерактивни действия като например възможности за смяна на дрехи и аксесоари, ходене, извършване на определени действия. Детските кукли имат атрактивен и реалистичен вид, който е създаден по подобие на човешката анатомия. Изработени са от разнообразни материали като плат, прежда, пластмаса, гума, които са проверени за качество и при производството им са спазени изискванията за качество и безопасност при детските играчки.

Всеки един отделен компонент от играчките е напълно безвреден. - Всяка кукла е с индивидуални функции като например някои могат да казват „Мама“ или да се хранят. Някои от играчките съдържат аксесоари в комплектите си, които изискват захранване.

На страниците на Kidso освен кукли, ще намерите и различни дрехи, аксесоари, принадлежности за хранене, мебели, домашни любимци и колички за кукли.Добавените аксесоари към тях като стилни и цветни дрехи и обувки, възпитават у децата умения за обличане, обуване и поставяне на аксесоари.

Родителите могат да бъдат напълно спокойни за децата си, тъй като куклите са изработени от антибактериални и антиалергични материали и оцветители. Те не съдържат вредни елементи или химически вещества, които да застрашават здравето на детето. Куклите са вн от Америка, Чехия,Турция, Холандия. Детските кукли са преминали през изискваните проверки за качество и безопасност на детските играчки. По този начин безопасността при ползване е 100% гарантирана.

Детските кукли са от реномирани марки, познати в редица страни с качеството на своите детски играчки като например Chipolino, Mattel, Barbie, Mamatoyz, Bildo, Dino Toys. 

Продуктът е добавен към желани продукти