Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 191 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Рокли

Показани са 1-20 от общо 135 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Роклите и полите не са най-удобното облекло за новородените. Те трябва да са по-добре облечени докато все още се адаптират към околния свят. Честата смяна на пелени също е „ограничение“, с което трябва да се съобразим. Първите рокли и поли се появяват с първите празници на бебето – прохождането, кръщаването и т.н.

При изборът на рокля трябва да се ръководите само от едно - качеството. Малките бебета момичета са с нежна кожа и тя се нуждае от най-добрите материали. Памукът е най-подходящият избор, заради това, че е естествен и деликатен материал. Често до памучните рокли и поли се нареждат дрехите от бамбук и лен.

Следете за всички сертификати и стандарти , които са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно. При официалните рокли внимавайте за материалите, от които са направени. Те трябва да са тръдногорими. По-големите рокли за официални поводи могат да се докоснат до огън по време на събитие и те не бива да се възпламеняват. Роклите и полите трябва да са с декорации, които са здраво прикрепени към тях. Преди носене, винаги изпирайте дрехите. Това гарантира, че всякакви остатъчни химикали, вещества и замърсявания ще са премахнати и няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Дори и да знаете размерите на Вашето дете, проверявайте размерите на избраните от Вас модели. Всички производители имат размерни таблици, които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите на детето. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се върнат или заменят. Ако не сте сигурни за размера, винаги се насочете към по-големия възможен. В същото време твърде големите рокли и поли затрудняват ходенето , може да пречат на детето и дори да го „спъват“ при ходене и тичане.

Както за физическите магазини, така и за онлайн магазините важи едно правило - видът има значение. Ако магазина е лошо организиран, мръсен и неподреден няма как да очаквате, че ще получите добро обслужване. Още по-малко вероятно е дрехите в магазина да са били съхранявани по чист и безопасен начин. Може ли детето да избира само своите рокли? Да. Това е полезно и възпитателно. Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните дрехи.  Те често ще последват модата или свой любим герой. Не винаги това ще им гарантира удобство в облеклото.  По тази причина родителите трябва да имат последната дума. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността.  С времето родителите са открили и кои цветове подхождат на детето и кои не. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са в тези подхождащи цветове . Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Както за физическите магазини, така и за онлайн магазините важи едно правило - видът има значение. Ако магазина е лошо организиран, мръсен и неподреден няма как да очаквате, че ще получите добро обслужване. Още по-малко вероятно е дрехите в магазина да са били съхранявани по чист и безопасен начин.

Да. Това е полезно и възпитателно. Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните дрехи.  Те често ще последват модата или свой любим герой. Не винаги това ще им гарантира удобство в облеклото.  По тази причина родителите трябва да имат последната дума. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността. С времето родителите са открили и кои цветове подхождат на детето и кои не. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са в тези подхождащи цветове . Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

 

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими