Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 120 лв.

Номер

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Пантофи

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Домашните обувки или пантофи предпазва и от студ, горещо време и вода. Те позволяват да поддържаме дома си чист . Когато имате обувки, които са предназначени само за в къщи, Вие не позволявате на прах, мръсотия и микроби от улицата да се нанасят във Вашето жиллище.

Действително в периода на прохождане детето най-добре се развива, ходейки босо. Но от момента на увереното ходене бебето трябва да носи обувки. То ще започне с пантофи. Обувките за бебето имат защитни функции . Те топлят бебешкото краче, предпазват го от възможни наранявания и крепят глезена. От какви материали са направени детските пантофи? Повечето детски пантофи са с еластична подметка от гума и горна част от кожа или текстил. Подплатите варират в зависимост от сезона за тези домашни обувки. 

Бъдете сигурни, че пантофите осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Избирайте противоплъзгаща подметка , която да е и достатъчно еластична. Винаги се стремете обувките да са олекотени. Пантофите, които избирате е необходимо да позволяват на бебешкия крак да диша. Избягвайте изкуствените материи . Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Обувките трябва да са лесни за закопчаване . При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването.

<p>Ако детето Ви ще посещава детска ясла или детска градина те са в списъка със задължителни вещи. <strong>По хигиенни съображения</strong> в детските учебни заведения не е разрешено децата да влизат с обувки от улицата.&nbsp;</p> <p>Там децата трябва да се справят без подкрепа и в<strong> баня и тоалетна</strong>. За да не се хлъзнат или да не намокрят краката си ще са им нужни <strong>детски пантофи</strong>.&nbsp;</p> <p>При игрите на закрито в детските ясли и градини децата Ви ще са в група с още много техни връстници. Те все още не умеят да се пазят добре и е възможно да се натъпят един друг, да ритнат крака си в някое препятствие. В детските пантофи са защитени при такива <strong>&bdquo;инциденти&ldquo;.</strong></p> <p>У дома също е препоръчително да свикнете детето да носи домашни пантофи. Така му създавате<strong> правилни навици за детската ясла или градина</strong>. Пазите детето да не се подхлъзне в дома по невнимание.&nbsp;</p> <p>Гарантирате си, че от улицата няма да нанасяте в дома си <strong>мръсотия и зарази</strong>. Не на последно място се <strong>подсигурявате детето да му е по-топло на краката</strong> през студените месеци.</p>

Няма точно определен период. За да прецените кога следете следните фактори: Сезонност – детето трябва да има различни по дебелина обувки за зимните и летните месеци Състояние на пантофите – домашните обувки, за да са по-удобни, са направени от по-меки материали. Като резултат те се деформират и късат значително по-бързо. Не оставяйте детето да използва скъсани или деформирани пантофи. В периода, когато децата растат, това е опасно и може да доведе в деформации на походката, ходилото или стойката на детето. В допълнение е опасно детето да не се спъне, падне и нарани Размер на пантофите – децата растат много бързо. Не изпускайте момента, когато детето е надраснало размера на обувките си и е време за подмяна. Малките обувки могат да деформират детския крак, неудобни са и му причиняват болка

Свързани блог публикации

Домашните обувки са леки и удобни.  Те са разумно решение да пазите детския крак от температурни промени и влага или вода от сервизните помещения (бани и тоалетни) в къщи.  С тях детето е по-малко вероятно да се подхлъзне.  Обуват се и се събуват лесно, детето лесно се преобува с домашни пантофи с обувки за навън, лесно събува обувките си, за да легне на леглото или да седне на дивана.  Създавате навици на детето да не ходи с обувките от улицата у дома и така държите дома си чист и безопасен.  Това е особено важно в ранна детска възраст – в този период децата са с крехък имунитет и чистата домашна среда гарантира по-добро здраве.

В детските градини често задължително изискване е децата да са с домашни пантофи.  Причините за това са няколко – да не се плъзгат в тоалетните, да не си мокрят краката, да не настиват докато ходят боси по пода и ходилото им да е защитено.  Когато децата са в група и играят, често те забравят да се пазят и да пазят околните себеподобни.  В игри и забавления те забравят, че могат да се ударят или наранят.  До известна степен домашните обувки могат да предотвратят такива наранявания.

Детските домашни пантофи са създадени за лекота и удобство.  Най-често те са текстилни, могат лесно да се перат, съхнат бързо, в същото време позволяват детския крак да е топъл.  Домашните пантофи са олекотени, с гъвкави подметки са и позволяват на детето да се движи лесно, удобно и да не се изморява.  В повечето случаи те са проектирани да се закопчават и откопчават лесно с лепенки велкро или подобни.  Така за детето няма затруднение и детето може без да има специални умения да ги използва лесно и безпрепятствено.

Домашните пантофи много често са начин за себеизразяване – те често са брандирани с любими анимационни или приказни герои.  Детето избира само кой е неговия модел, как да се различава от другите деца.  Така то придобива допълнително самочувствие и увереност.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими