Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 90 лв.

Градина

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са екологично чисти препарати, които са създадени само от природни съставки.  Най-често те са създадени от пробиотични микроорганизми. След реакцията в отпадните води те не водят до замърсяване на околната среда, ускоряват процесите на разлагане на органични отпадъци и спомагат отпадните води да са по – щадящи към природата. Тези препарати включват набор от продукти за отстраняване на миризми от септични ями, които са под формата прах или течност, препарати за външни тоалетни и препарати за био компост.

Традиционните препарати съдържат агресивни химически съставки , най-често бензен, формалдехид, терпен, стирен, тулол и др. органични съединения. За тези съединения е доказано, че имат канцерогенно влияние, предизвикват главоболие, безплодие и са предпоставка за астма При био препаратите, които най-често са пробиотични микроорганизми , които разлагат отпадъка.

Пробиотикът е жив, полезен микроорганизъм, който когато е в достатъчни количества, оказва ползи за здравето на приемника си . В този смисъл с био препаратите се борави по абсолютно безвреден начин и те не застрашават здравето.

При оплаквания с алергичен характер, при хора с астма и дори при домашни любимци, които имат кожни проблеми, се препоръчва използване на препарати за градина с пробиотична основа.  При подобни проблеми и използване на традиционни препарати се изисква хора с проблеми да не вдишват газове или изпарения, които се отделят. При био препаратите липсват агресивни химикали и тази необходимост отпада. Допирът с кожата е напълно безвреден и няма никакви миризми или изпарения, които да навредят на хора с пулмологични проблеми.

Не.  Те щадят природата .  Опаковките им са напълно рециклируеми.  Не влияят върху водната флора и фауна.  Дори използването на такива препарати се препоръчва на собственици на къщи с автономни канализации и септични ями с бактерии.  

Нормален прах за пране, белина или други избелващи комбинации убиват пробиотичните микроорганизми.  В следствие на това действието на пробиотика в септичната яма спира. Отпадните води не могат да станат с разграден биологичен отпадък и цялата концепция за независима/автономна канализационна система се проваля.

Свързани блог публикации

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими