• Намалена цена

Бански-горнище с принт на цветни точки

92971-1
Trustpilot stars
Цена: 15,59  лв
25,99 лв
Спестявате 10,40 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят бял
Пол Момиче

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Бял
  • Година: 2022
  • Пол: Момиче
  • Материал: 80% полиестер, 20% еластан
  • Принт: фигурален
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Chicco - горнище на бански за малки деца.  В бяло с разноцветни точки и ярка оранжева връзка за през врата. Направен от 80% полиестер и 20% еластан.  Съхне много бързо, което гарантира максимален комфорт на Вашето момиче. Освежете гардероба на детето си с модерни стилове и изберете бански костюми от Chicco.


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими