• Намалена цена

Бански шорти, коралови

13199679-Peach Echo
Trustpilot stars
Цена: 23,99  лв
39,99 лв
Спестявате 16,00 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят корал
Пол Момче

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Корал
  • Сезон: Лято
  • Година: 2022
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% рециклиран полиестер
  • Крачол: къс
  • Принт: графичен
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Ярки къси панталони за плуване "Name it", задължителни за вашата почивка на плажа. Разгледайте нашата широка гама от бански костюми, предназначени за деца от всички възрасти, и се пригответе за безкрайни пръски, игри и плувни забавления във водата.
Тези къси панталони за плуване разполагат с регулируема талия, което позволява персонализирано прилягане, гарантиращо комфорт и сигурност. С фиксиран шнур с дължина 13 см, тези къси панталони добавят стилно докосване към плажната визия на вашето дете. Промазаният ефект внася модерно и закачливо настроение, което прави тези къси панталони за плуване да се открояват от тълпата.
Гордеем се с нашия ангажимент за устойчивост. Тези къси панталони за плуване са изработени от рециклиран полиестер, който не само помага за пестенето на природните ресурси, но и намалява отпадъците. Избирайки тези къси панталони за плуване, вие правите екологично осъзнат избор, който подкрепя едно по-зелено бъдеще.
Издигнете плажния стил на детето си с нашите къси панталони за плуване. С регулируемата си талия, фиксирания шнур и привличащия погледа цвят на вратовръзка, тези къси панталони за плуване са идеални за изпълнени със забавления водни приключения. Присъединете се към нас, за да прегърнете устойчивостта, докато се наслаждавате на слънцето, пясъка и морето.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими