• Намалена цена

Бански тип бермуди с връзки, сини

PBB10294-552
Trustpilot stars
Цена: 35,40  лв
59,00 лв
Спестявате 23,60 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.2 кг
Цвят син

  • Държава на произход: Бангладеш
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Лято
  • Година: 2022
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% полиестер
  • Крачол: къс
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Бански тип бермуди Pepe Jeans Salvador в синьо, специално разработени за момчета, които искат да направят стилно впечатление на плажа. Тези къси панталони за плуване са идеални за вашето дете, като предлагат едновременно удобство и открояващ се външен вид.
Изработени от 100% рециклиран полиестер, тези бански не само осигуряват отлична издръжливост, но и допринасят за устойчивостта на околната среда. Материалът е едновременно мек и лек, което осигурява удобство при носене през целия ден. Подплатата също е изработена от 100% рециклиран полиестер, което допълнително подчертава екологичния аспект на този продукт.
Плувните гащета са снабдени с еластичен колан с шнур за пристягане, което позволява персонализирано и сигурно прилягане. Отпечатаното лого на подгъва добавя нотка стил и разпознаваемост на марката. С класическа кройка и частична подплата тези бански осигуряват правилния баланс между удобство и свобода на движенията.
Като част от ангажимента на Pepe Jeans за устойчивост, тези бански съдържат рециклирани материали. Рециклирането играе решаваща роля за запазването на нашите ресурси и опазването на околната среда, което прави този продукт отговорен избор.
Уверете се, че детето ви се откроява на плажа с банските на Pepe Jeans Salvador в син цвят. Тези къси панталони за плуване съчетават мода, комфорт и екологично съзнание, което ги прави идеален избор за летните приключения на вашето мъниче.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими