• Намалена цена

Бански тип шорти с цветен принт, сини

13199727-Dark Sapphire
Trustpilot stars
Цена: 21,59  лв
35,99 лв
Спестявате 14,40 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят син
Пол Момче

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Лято
  • Година: 2022
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% рециклиран полиестер
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Къси панталони за плуване NameIt с пленителни плажни шарки, които внасят морски чар в летния гардероб на детето ви. Тези къси панталони за плуване са проектирани с мисъл за стил и функционалност.
Регулируемата талия осигурява удобно прилягане, като позволява на детето ви да пригоди шортите да са му удобни. То може да се наслаждава на водните си занимания с лекота и увереност, знаейки, че късите панталони ще останат стабилно на мястото си.
За по-голямо удобство тези къси панталони за плуване са снабдени с вътрешен бандаж, който осигурява допълнителна опора. Детето ви може да се движи свободно и удобно във и извън водата.
Изработени от 100% полиестер, тези къси панталони за плуване предлагат издръжливост и бързосъхнещи качества. Подплатата също е изработена от 100% полиестер, което допълнително повишава качеството и комфорта им.
Когато става въпрос за пране и грижа, просто изперете тези бански шорти в пералня при 30°. Избягвайте избелването и сушенето в сушилня, тъй като те могат да повлияят на качеството на тъканта. Вместо това ги окачете да съхнат по естествен начин. Ако е необходимо, ги изгладете на средна температура. Химическото чистене не се препоръчва.
С възхитителен син цвят, тези къси панталони за плуване излъчват освежаващо и жизнено настроение, перфектни за приключения на плажа и край басейна.
Подобрете летния стил на детето си с късите панталони за плуване NameIt. С плажни шарки, регулируема талия и вътрешно бельо, тези къси панталони за плуване осигуряват едновременно мода и комфорт. Позволете на детето си да се наслаждава на слънцето, пясъка и водата със стил с тези висококачествени къси панталони за плуване.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими