Бански тип шорти с цветен принт, зелени

13199727-Deep Depths
Trustpilot stars
Цена: 35,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят Зелен
Пол Момче

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Зелен
  • Сезон: Лято
  • Година: 2022
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% рециклиран полиестер
Допълнителни характеристики: Банските костюми предлагат покритие на част от тялото на децата, което им помага да се предпазят от вредните UV лъчи на слънцето. Това помага да се предотвратят изгаряния и наранявания, свързани с излагането на пряка слънчева светлина.
Банските костюми предоставят подходящо покритие на тялото на децата, когато са в басейн или на плажа. Това им помага да се чувстват по-комфортно и защитени, особено когато плуват или се забавляват във водата.
Банските костюми могат да помогнат за подобряване на видимостта на детето във водата. Ярките цветове и дизайни на банските костюми могат да направят детето по-лесно забележимо за наблюдателите и надзирателите, което може да подобри общата безопасност на децата, докато се наслаждават на водните забавления.
Носенето на бански костюми позволява на децата да участват в различни плувни и водни дейности заедно с други деца. Това може да помогне за развитието на социални връзки, споделяне на игри и забавления, което води до по-богато и активно детство.
В крайна сметка, банските костюми са важен елемент от облеклото на децата, когато става въпрос за плуване или водни дейности. Те предлагат защита, комфорт и безопасност, докато децата се наслаждават на водата и се забавляват.
Къси панталонки за плуване за деца Name It, перфектна комбинация от закачлив стил и летни усещания, за да осигурите уникална елегантност и комфорт за вашето малко дете. Тези къси панталони за плуване са внимателно проектирани с висококачествена материя и еластична талия за перфектно прилягане.
Със състав от 100% рециклиран полиестер, тези бански шорти предлагат удобна кройка и къса дължина. Еластичната талия е снабдена с шнур с дължина 13 см, който може да се регулира, осигурявайки удобно и сигурно прилягане на детето ви.
В освежаващ зелен цвят тези къси панталони за плуване излъчват забавен и летен вид, което ги прави идеални за ваканционни приключения. Регулируемата талия допринася за фактора комфорт, позволявайки на детето ви да се наслаждава на водните си занимания без никакви ограничения. 
Като част от нашия ангажимент за устойчивост, тези къси панталони за плуване са изработени от рециклиран полиестер. С използването на рециклирани материали допринасяме за пестенето на природни ресурси и намаляването на отпадъците, като насърчаваме по-екологичен подход.
Освежете гардероба на детето си с модерни стилове и разгледайте широката гама от налични опции за бански костюми. Изберете късите плувни панталони за деца Name It заради игривия им дизайн, удобното прилягане и екологичната конструкция. Позволете на вашето мъниче да се гмурне в едно лято, изпълнено със забавни и стилни приключения!


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими