• Намалена цена

Бански с апликация за момиче

CH92855
Trustpilot stars
Цена: 14,99  лв
24,99 лв
Спестявате 10,00 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят многоцветен
Пол Момиче

  • Държава на произход: PRC
  • Цвят: Многоцветен
  • Пол: Момиче
  • Материал: 80% полиамид и 20% еластан
Допълнителни характеристики: Chicco бански за момиче. Независимо дали е ден за плаж или следобед на басейн, облеклото на вашето мъниче е от съществено значение за осигуряването на забавен, безопасен ден с водни занимания.  За щастие има много страхотни възможности за бански костюми в много стилове, дизайни и цени за бебета и малки деца, от които може да се избере.  Когато става дума за бански за деца, формата и функцията са ключови – децата обичат водата и трябва да изглеждат очарователно, като същевременно носят дрехи, които ще предпазят чувствителната им кожа и тела от изгаряне на слънце и други фактори.  Кожата на вашето бебе е невероятно чувствителна към слънцето.  Ето защо се препоръчва основната защита да бъде стоенето на сянка и носенето на слънцезащитни дрехи и шапки, особено за бебета до 6 месеца.  Добре е да нанасяте слънцезащитен крем по кожата на детето.  Освен това се препоръчва да стоите далеч от пряка слънчева светлина между 10 сутринта и 16 часа следобед, когато слънчевите лъчи са най-силни.
Избирането на правилния плат на банския също има значение.  Като цяло, колкото по-стегната е тъканта, толкова по-голяма слънцезащита предлага банският костюм.  Съставът на тъканта също има значение.  Например неизбеленият памук съдържа естествени лигнини, които могат да абсорбират ултравиолетовите лъчи, а някои тъкани, които имат блясък, като полиестер, могат да отразяват радиацията.  Все по-често някои високотехнологични тъкани се третират с UV абсорбери или багрила, за да се предотврати проникването на вредни лъчи.  И накрая, тъмните или ярки цветове предлагат по-добра защита от по-светлите нюанси.
Перфектното прилягане може да е в размер, различен от този, който детето носи обикновено.  Децата са енергични и дейности като плуване или игра в пясъка е препоръчително да се случват в по-тесните бански костюми.  Те са по удобни и гарантират, че в интимните части на детето няма да проникнат пясък или камъчета.
Не се препоръчва и децата да стоят твърде дълго с мокър бански.  Избирайте материи, които съхнат бързо или носете със себе си резервен бански.
Chicco - тъмносин бански за момиче.  Само долна част.  Декорирам е с бяла платка тип дантела. Изключително фин и стилен модел.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими