Баскетболно табло за стена с топка и помпа, многоцветно

MT403416
Trustpilot stars
Цена: 6,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг
Цвят многоцветен

Възраст: 4+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1 +
Размер: на баскетболното табло: 28 х 22 см
Тегло на продукта: 0.240 кг
Комплектът съдържа: табло с кош, помпа и баскетболна топка с диаметър 12 см
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Баскетболното табло с кош на GT е с размери 28 см х 22 см и е създадено за бързо, лесно и стабилно монтиране на стена, разположена на открито или на закрито. Това е алтернатива, която е доста по-лека и мобилна в сравнение преносимите кошове за баскетбол, както и значително по-стабилна в сравнение с баскетболните кошове за закачване на вратата.

Освен баскетболното табло с кош и мрежа, комплектът включва баскетболна топка с диаметър 12 см и подходяща помпа за надуване на топката. Така детето ви ще има всичко необходимо да започне играта непосредствено след закупуване и монтиране на спортното съоръжение.

Играчката е подходяща за деца от различни възрасти, поради възможността коша да бъде монтиран на височина от едва няколко сантиметра, до няколко метра – според височината на играчите.

Ползи: Баскетболната игра е сред любимите занимания на децата, тъй като съчетава в себе си редица вълнуващи компоненти – от бързина и ловкост, до точност, синхронизация на отбора и силен състезателен характер.

Знаете ли обаче, че когато децата ви тичат потни нагоре-надолу по импровизираното баскетболно игрище, мозъкът им освобождава огромно количество ендорфини? Ендорфините са хормони на щастието, които имат свойството да облекчават болката, да редуцират стреса и да накарат децата ви да се чувстват приятно развълнувани. Така колкото повее спортува едно дете, толкова по-крепко е не само физическото, а и психическото му здраве.

Освен всичко останало, играта на баскетбол подобрява умствените способности, двигателните умения и координацията. Тя действа подчертано добре на самочувствието при по-големите деца и подобрява качеството на сън във всички възрасти. Всички тези уникални ползи превръщат баскетбола в едно отлично допълнение към здравословния начин на живот както на децата, така и на техните родители.

Така че - следващия път, когато детето ви поиска да играете баскетбол с него – замислете се добре преди да откажете.

Иванка Иванова
2020-07-13 23:04:00
Comment rating
Поръчах от сайта баскетболно табло с топка и помпа за подарък на едно момченце за рожденният му ден.Когато му го подарихме момченцето много се зарадва,каза че винаги си е мечтало за такъв подарък.Определено ще поръчам отново от сайта Ви.

Н. Димитрова
2020-07-11 15:10:00
Comment rating
Получих баскетболното табло точно на време ден преди рожденния ден на синът ми.Сложихме го в детската му стая, той си покани приятели и играха заедно.Много добра покупка.

Х. Пешева
2020-07-10 19:55:00
Comment rating
Поръчах от сайта баскетболно табло с топка и помпа за подарък на едно момченце за рожденният му ден.Когато му го подарихме момченцето много се зарадва, каза че винаги си е мечтало за такъв подарък.Определено ще поръчам отново от сайта Ви.

Х. Иванова
2020-07-10 18:21:00
Comment rating
Имам двама сина близнаци и постоянно ми се налага да измислям разни игри ,с които да се занимават и двамата.Това баскетболно табло с топка и помпа беше чудесна покупка за тях двамата.Сложихме им го в детската стая и те се забавляват и играят.

Маргарите Стефанова
2020-07-09 20:45:00
Comment rating
Не е много тежко и се монтира без проблеми.

Василка Христова
2020-07-08 18:35:00
Comment rating
Графиката на самото табло ми хареса и за това избрах точно това табло.

В. Груева
2020-07-06 18:50:00
Comment rating
Поръчах на синът ми баскетболно табло с топка и помпа и той беше много щастлив. С голямо удоволствие отиде при баба и дядо, сложихме го в двора на къщата.Синът ми повика приятели и падна голяма игра.Много съм доволна."

Лили Манева
2020-07-02 10:36:00
Comment rating
Изключително съм доволна от обслужването и бързата доставка. Баскетболното табло с топка и помпа е на изключително добра цена. Поръчвам доста често от Вашия сайт и всичко е много качествено. Най-много ми харесва, че Вашите продукти са различни от предлаганите на пазара.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими