Бебешка чаша 4 в 1

80160
Trustpilot stars
Цена: 31,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Бебешка чаша 4 в 1 Bebe Due

  • С различни накрайници;
  • С ергономични дръжки;
  • Не съдържа BPA;

 

Модел чаша: бебешка 4 в 1
Цвят: Многоцветен
Вместимост: 180 мл
Система "без разливане": Да
Накрайник: Меки и твърди накрайници
Възраст: 3+ месеца
Дизайн: Чашата е с ергономични дръжки за удобен захват. Моделът съчетава най- важните накрайници, които ще спомогнат за развитието на Вашето бебе- от самостоятелно пиене от бутилка до чаша със сламка. Има клапа, която предотвратява изтичането на течност.
Материал: Пластмасова
Състав: Полипропилен
Не съдържа: BPA, бисфенол А, в съответствие с Регламент 10/2011 на ЕС
Възможност за стерилизиране: Да
Възможност за почистване в съдомиялна машина: Да
Държава на произход: Испания
Ползи: Бебешките чаши подпомагат развитието на децата. За да ги използват, на децата им се налага да използват устата и езика си по нов начин. Тези чаши подпомагат „прехода“ от пиене с биберон, към нормалното пиене на големите хора. Преминаването към „пиене от чаша“ развива лицевите мускули, устните, челюстите и езика, а те имат пряко отношение към развитието на говора и умението за хранене. Когато детето държи чаша от малко, то развива чувството си за баланс и координация – стреми се да не разлива чашата. Така се развиват и навиците за самостоятелно хранене.
Допълнителни характеристики: Бебешка чаша 4 в 1 с различни накрайници. Моделът съчетава най- важните накрайници, които ще спомогнат за развитието на Вашето бебе- от самостоятелно пиене от бутилка до чаша със сламка. Първият накрайник е мек и заоблен. Подходящ за бебета над 3 месеца, когато Вашето бебе започва да се учи да пие самостоятелно от бутилка. Има среден приток на течност. Вторият накрайник е за бебета на възраст над 6 месеца и е подходящ за етапа, в който детето Ви започва да пие от чаша. Има твърд накрайник с клапа, която предотвратява изтичането на течност, когато чашата е наклонена. Третият накрайник е подходящ за бебета над 9 месеца, когато Вашето дете вече пие самостоятелно от чаша с вместимост 180мл. Четвъртият накрайник е за бебета над 12 месеца. Подходящ за усвояване на умението за пиене от чаша със сламка. Подходящ за усвояване на умението за пиене от чаша със сламка. Има клапа, която предотвратява изтичането на течност. Продукта отговаря на изискванията на европейския стандарт EN 14350.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими