• Намалена цена

Бебешка количка Jasmin - компактна, лесно сгъваема с покривало за крачета, сива

QX533GRYC
Trustpilot stars
Цена: 148,72  лв
169,00 лв
Спестявате 20,28 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 8.0 кг
Цвят сив

Сертификат за безопасност: SGS Швейцария
Цвят: Сив
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Унисекс
Възраст: 6+ месеца
Допустимо тегло на детето: до 15 кг
Обръщаща се седалка: не
Регулиране на седалката: не
Регулиране на опората за гърба: да
Трансформиране на кош в седалка: не
Поставка за крачета: да
Регулиране на стойката за крачета: не
Регулираща се дръжка: не
Лесно сгъване: да
Сгъване: с един бутон
Размер в разгънато положение: 108x73x50 см
Размер в сгънато положение: 40x59x50 см
Предпазни колани: 5-точков предпазен колан с омекотители
Тегло на продукта: 7 кг
Сенник: да
Кош за новородено: не
Столче за автомобил: не
Аксесоари: голям кош за багаж, покривало за крачета
Колела размер: 6"
Материал на колелата: EVA
Спирачки: да, задна
Заключване на предните колела: не
Амортисьори: да, на предните колела
Материал на рамката: стомана
Допълнителни характеристики: Детска количка Jasmin, сива, произведена от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Количката има регулиране на опората за гърба и тази на краката.  Сенникът е с прозрачно прозорче, за да можете да наблюдавате детето по всяко време.  За по-голямо удобство на детето каишките се регулират – така количката „расте“ заедно с детето Ви.  Предпазителят на количката е омекотен за максимален комфорт на бебето.  Оборудвана е и с покривало за крака, което се слага и маха лесно.  Предните колела се въртят на 360 градуса, като могат да се застопоряват в права позиция.  Има система за блокиране на движението на задните колела посредством две автономни задни спирачки.
Родителите са подсигурени с удобни дръжки.  Количка Jasmin има лесен и удобен механизъм за сгъване.  Компактна е и е лесна за пренасяне.  На сенника има джоб за лични вещи.  Количката има удобен долен багажник, който побира да 3 килограма полезен товар.
Количка Jasmin притежава сертификат за качество и безопасност от международно призната лаборатория за тестване на детски продукти – SGS Швейцария.
Преди да използвате детската количка, прочетете внимателно цялото ръководство.  Пазете ръководството за бъдещи справки.
Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

https://youtu.be/UEfpEXdShY8
Desislava Vitkovski
2021-07-21 16:20:42
Comment rating
Десислава
Количката е добра, но главният й минус е невъзможността да се регулира поставката за крачета, както и много късият сенник. Аз се влюбих в дизайна и във обещаващата височина на дръжката - повечето летни колички са много ниски и при по-дълги разходки високите родители страдат :D

П. Цонкова
2020-07-09 19:35:00
Comment rating
Изключително съм доволна! Много е здрава и издръжлива количката, минала е вече през какво ли не, носим я навсякъде и изглежда сякаш сме я купили вчера. Бута се много лесно и това, че колелцата се въртят се оказа много полезно, както и автоматичната спирачка. Препоръчвам на всички майки и татковци!

София Колева
2020-07-08 21:30:00
Comment rating
Най-добрата количка, която съм имала! Имам 3 деца и за всяко ми се налагаше да купувам нова количка, никога не издържаха повече от 2 години. Тази я имам от почти година и е като нова. Нито заяжда, нито друса и тресе бебето, просто е фантастична!

М. Стайкова
2020-07-04 16:25:00
Comment rating
Това е първата количка, която купувам, препоръча ми я приятелка. Трябва да кажа, че не бях разочарована, наистина е много удобна. Багажникът е огромен и въпреки, че го тъпча с купища продукти, засега не се е скъсал. Лека е и спокойно мога да я нося сама по стълбите.

Петра Милчева
2020-07-02 19:25:00
Comment rating
Дизайнът на количката е просто супер за момчета и момичета, унисекс е. Харесва ми, че е стилна и дори като се нацапа не си личи. Не бих могла да боравя с бяла количка с тези бебешки храни, така че тази е идеална!

Вики Петкова
2020-07-02 14:09:00
Comment rating
Количката се регулира и това за мен е огромен плюс, винаги когато сваля гърба, бебето ми заспива почти моментално. Има много удобства като покривалото за крака, но най-важното е, че се плъзга с лекота, не се изисква сила за да я бутам.

Драга Анатолиева
2020-07-02 09:04:00
Comment rating
Отличен продукт, не бих го заменила за нищо. Багажникът е направо бездънен, какво ли не побира! Сгъва се толкова лесно, за секунди я вкарваме в багажника! Най-важно ми е удобството на бебчо, така че съм доволна от скоростта, с която заспива като го сложа в количката!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими