• Намалена цена

Бебешка количка Jasmin - компактна, лесно сгъваема, синя

QX533BLU
Trustpilot stars
Цена: 131,11  лв
148,99 лв
Спестявате 17,88 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 8.0 кг
Цвят син

Сертификат за безопасност: SGS Швейцария
Цвят: Син
Сезон: Пролет/Лято/Есен
Пол: Момче
Възраст: 6+ месеца
Допустимо тегло на детето: до 15 кг
Обръщаща се седалка: не
Регулиране на седалката: не
Регулиране на опората за гърба: да
Трансформиране на кош в седалка: не
Поставка за крачета: да
Регулиране на стойката за крачета: не
Регулираща се дръжка: не
Лесно сгъване: да
Сгъване: с един бутон
Размер в разгънато положение: 108x73x50 см
Размер в сгънато положение: 40x59x50 см
Предпазни колани: 5-точков предпазен колан с омекотители
Тегло на продукта: 7 кг
Сенник: да
Кош за новородено: не
Столче за автомобил: не
Аксесоари: голям кош за багаж
Колела размер: 6"
Материал на колелата: EVA
Спирачки: да, задна
Заключване на предните колела: не
Амортисьори: да, на предните колела
Материал на рамката: стомана
Допълнителни характеристики: Детска количка Jasmin, синя, подходяща за момче, произведена от Zizito – швейцарска линия от безопасни продукти за бебета и деца.
Количката има регулиране на опората за гърба и тази на краката.  Сенникът е с прозрачно прозорче, за да можете да наблюдавате детето по всяко време.  За по-голямо удобство на детето каишките се регулират – така количката „расте“ заедно с детето Ви.  Предпазителят на количката е омекотен за максимален комфорт на бебето.  Предните колела се въртят на 360 градуса, като могат да се застопоряват в права позиция.  Има система за блокиране на движението на задните колела посредством две автономни задни спирачки.
Родителите са подсигурени с удобни дръжки.  Количка Jasmin има лесен и удобен механизъм за сгъване.  Компактна е и е лесна за пренасяне.  На сенника има джоб за лични вещи.  Количката има удобен долен багажник, който побира да 3 килограма полезен товар.
Количка Jasmin притежава сертификат за качество и безопасност от международно призната лаборатория за тестване на детски продукти – SGS Швейцария.
Преди да използвате детската количка, прочетете внимателно цялото ръководство.  Пазете ръководството за бъдещи справки.
Продуктите с марка ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество.

https://youtu.be/UEfpEXdShY8
Милена Тошкова
2020-07-28 14:41:00
Comment rating
Количката, която имах беше много неудобна на сина ми и разходките в парка бяха мъчение. Откакто се сдобих с тази останах много доволна. Личеше си, че му е удобна и вече не искаше постоянно да го нося на ръце. Също така ми харесва това, че опората на гърба може да се регулира и е много удобна за спане.

Виктория Георгиева
2020-07-25 12:22:00
Comment rating
Тази количка е много добър избор за майки, които взимат със себе си много неща и предпочитат да бъдат подготвени. Багажника наистина е много удобен и побира страшно много. Откакто я купих не ми се налага да взимам допълнителна чанта, в която да слагам останалата част от необходимите неща.

М. Дражева
2020-07-05 07:08:00
Comment rating
Лятото наближаваше, а аз все още нямах подходяща количка за сезона. Когато си купих тази количка останах приятно изненадана. Много е удобна и това, че предните колела се въртят във всички посоки за мен е голям плюс. Това доста улеснява пътуването с градски транспорт. Препоръчвам я и заради големия багажник. Със сигурност няма да се разочаровате.

Диди Светославова
2020-07-02 09:22:00
Comment rating
Швейцарския дизайн за пореден път доказа качеството си. Имам количката от два месеца и мога да кажа, че това е един много практичен и мултифукционален модел. Най-много ми допадна е че опората на гърба се регулира, а сенникът с прозорче е нито прекалено плътен нито много тънък. Прави много хубава сянка, под която детето ми доста често се унася.

Живка Пенчева
2020-07-01 21:52:00
Comment rating
Търсех количка за летните месеци, която да е компактна и удобна. Когато си купих тази тя се оказа точният избор. Има голям багажник, каишките се регулират, предните колела се въртят във всички посоки и най-големия плюс е, че не е тежка и лесно се сгъва.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими