„ЧЕРЕН ПЕТЪК“ – общи условия

 

В зависимост от различните периоди през годината kidso.bg организира различни кампании. Това са промоционални кампании с намаления на категории, подкатегории или отделни продукти на сайта kidso.bg.  Честотата на промоциите, тяхната продължителност и броя продукти включени във всяка отделна промоционална активност се определя индивидуално и е изрично упоменат при обявяването на всяка промоция.

Размерът на отстъпките при организирането на тези кампании е до 80% на определени продукти.  Следете нашите бюлетини за точните дати на промоциите ни.

„Кидсо БГ“ ЕООД изрично оповестява обхвата на всяка промоция, периода и точния размер отстъпка за всеки продукт.  „Кидсо БГ“ ЕООД гарантира наличност от всички продукти обявени в промоция в началото на промоцията (първи дата на промоцията) и не носи отговорност за изчерпани продукти по време на промоционални кампании.

Част от нашите кампании е и кампанията „Черен петък“ :

Черен петък – в предварително обявен петък от месец ноември ще Ви предложим хубави и разнообразни продукти с отстъпки до 80%.  Също така ще Ви предложим около хиляди артикули в намаление!

Кога започват кампаниите и кога свършват?

Кампанията Черен  петък се провежда в предварително обявен петък от месец ноември, от 00:00 ч. до 23:59 ч. на същия ден. Периодът на  кампанията може да бъде удължен, като тази информация се обявява на сайта, с изрично упомената продължителност.

За всички останали кампании периодите на промоция също се оказват изрично при обявяването на всяка кампания.

Гарантирана ли ми е доставката за продукти, добавени в количката?

Количествата на промоционални артикули по време на ЧЕРЕН ПЕТЪК са ограничени!

В случай, че даден продукт се изчерпи, той ще бъде премахнат от Вашата количка.  Kidso.bg не се ангажира с доставка на продукти, които са с изчерпани количества, но по технически причини е допуснато приемането им в поръчка.  Извиняваме се предварително за причиненото неудобство. 

Има ли ограничение колко бройки могат да бъдат поръчани?

Няма ограничение за броя на поръчаните артикули.

За колко време ще бъде доставена поръчка направена по време на ЧЕРЕН ПЕТЪК?

По време на „ЧЕРЕН ПЕТЪК“ се очакват по-голям брой поръчки и е нужно по-дълго технологично време за обработването им.  Куриерските фирми също са по-натоварени в тези периоди и изпълняват доставките си с леки забавяния.  По тази причина всички поръчки, ще се доставят в удължени срокове.  По време на „ЧЕРЕН ПЕТЪК“ стандартните срокове между един или два работни дни могат да бъдат удължени.  Сроковете се променят съгласно условията на част 13 от „Общи условия“ на сайта ни.

След регистрацията на поръчка ще получиш потвърждение от kidso.bg по имейл.  Ние ще Ви държим  в течение за всички стъпки на доставката. Веднага след като предадем продуктите на куриер, ще изпратим нов имейл на електронната поща, с която е регистриран клиентския Ви акаунт при нас.  В деня на доставката, куриерът ще се свърже с Вас за предаване на пратката.

Всички останали условия за продажба остават непроменени.  Подробности можете да намерите в секция „Общи условия“ на сайта ни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими