Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 75 лв.

Термометри за вана и тяло

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Що се отнася до температурните условия у дома, онлайн магазинът предлага перфектните измервателни пособия за целта. С помощта на стандартни, несъдържащи живак,  дигитални или инфрачервени безконтактни термометри, ще имате възможността да измерите телесната,  водната или стайната температура с влажността на въздуха, като заедно с това ще може да следите за температурата на храната с помощта на инфрачервени лъчи, безвредни за детето.

Моделите имат специалните функции да запазват последните измервания и имат дълъг живот до няколко хиляди измервания. Показателите отчитат необходимите температурни параметри чрез топлинна или LED лента, която променя цвета си при измерена температура или сигнализират чрез звуков сигнал кога устройството е приключило процеса на измерване.

  • Термометрите с инфраред технология са мултифункционални уреди, предпочитан от много родители, защото измерва тяло, въздух и вода. Това е компактна принадлежност, която спестява нуждата от отделни уреди
  • Моделите за телесна температура са снабдени с меки, гъвкави върхове за максимална безопасност при измерване под мишниците и за ректални измервания, а други разполагат   с анатомични накрайници за измерване на температурата през ушите
  • Специализираните термометри за вода са с обезопасени форми и могат да служат за забавна играчка по време на цялото къпане.

Изработени са по установените международни норми от висококачествени материали като пластмаса, метал и други безвредни за здравето елементи. Някои модели разполагат с гаранционен срок и интересни аксесоари към комплекта като удобно калъфче за съхранение и включени батерии.

Артикулът трябва да се държи далеч от деца на недостъпни за тях места. След преминалия период на употреба е възможно неточно отчитане на данни, като с това е желателно конкретния термометър да бъде заменен.

Магазинът залага на няколко марки, прояви ли се като лидери в създаването на продукти, адаптирани към всички етапи от развитието на бебето като NUK, Inter Baby, Chicco и други, базирали своите продукти на медицински и специфични лабораторни изследвания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими