Филтриране по

Без лактоза

Не са открити продукти

Ако чаша мляко или сладоледено лакомство остави малчугана ви със сериозно раздразнен стомах, то може да се замислите дали вината не се дължи на непоносимостта към лактозата. Децата, които изпиват непоносимост към нея, не произвеждат достатъчно лактаза.

Тя от своя страна е естественият ензим в храносмилателният трак, който разгражда лактозата. За да определите дали вашето дете изпитва този проблем, е важно да сте наясно относно всички признаци и симптоми съпътстващи го.

Като цяло лактозата е захар, намираща се в някои любими детски храни, включително млякото, меките сирена и сосовете. Тя се състои от две захарни молекули – глюкоза и галактоза. За да може да се абсорбира в тялото е нужно да се раздели на тези два нейни компонента с помощта на ензим, наречен лактаза.

Той от своя страна се намира в тънките черва, но когато детето ви изпитва непоносимост неговата активност е неефективна и съответно не усвоява и абсорбира нищо. Вместо това отвежда лактозата към дебелото черво, където тя се ферментира от бактерии и обикновено довежда до слабително действие.

Начинът по който да предпазите вашето малко дете от тези неприятности е, като му закупувате бебешка храна, която е без лактоза. Точно такава ще откриете в Кидсо. Каталогът им от продукти се състои предимно от каши и пюрета, които притежава изключителен вкус. 

Те са произведени от застъпили се марки, които са специализирани в изработването на бебешка храна. Тя е напълно безопасна за употреба и е напълно вероятно да помогне за отстраняването на проблема, въпреки че в някои случаи той остава за цял живот.

По отношение на приготвянето ще намерите повече информация върху кутията на продукта или листовката, която бива предоставена заедно с него. Винаги съхранявайте храната на хладно място, където няма достъп на силна слънчева светлина. 

Кидсо са напълно правоспособни в предоставянето на такива продукти за малчуганите. Избирайки тях вие ще гарантирате пълноценното хранене на вашата рожба. Заедно с това няма и да се налага да чакате прекалено много. Доставките се осъществяват в рамките на 1-2 работни дни. 

Когато поръчвате на куп може да се възползвате от тяхната безплатна доставка за която ще откриете повече информация в специално предвиденото поле за нея.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими